Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Dj Sava, Raluka & Connect-R lansează "Aroma" la Media Music Awards - TEASER

DJ Sava și Raluka revin după o pauză de mai bine de doi ani cu un single nou. Cei doi vor lansa piesa "Aroma", însoțită de videoclip, în cadrul galei Media Music Awards de pe 19 septembrie. La eveniment vor fi premiați cei mai buni artisti ai momentului, criteriul de departajare fiind difuzarile radio-Tv-online.
DJ Sava & Raluk feat. Connect-R -

DJ Sava & Raluk feat. Connect-R - "Aroma"

Noua piesă semnată DJ Sava și Raluka se numește "Aroma" și este o colaborare cu Connect-R. De data aceasta melodia este în limba română, ceea ce reprezintă o premieră pentru DJ Sava & Raluka, toate hiturile acestui proiect fiind compuse până acum în limba engleză. Cei trei artiști au mare încredere în producția lor, iar Raluka marturiseste ca este o melodie foarte dragă sufletului ei. Varianta finală a piesei, dar și videoclipul vor fi lansate în cadrul Media Music Awards, decernarea de premii muzicale ce va avea loc în această săptămână, la Sibiu.

În cadrul evenimentului de pe 19 septembrie vor fi premiați cei mai în voga artiști ai anului, iar pe scena din Piața Mare a Sibiului vor cânta Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, LaLa Band, Vontaj, Nicole Cherry, Vunk, Elena Gheorghe, Andreea Banica, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Delia, Fly Project, Faydee.

Trofeele Media Music Awards se acordă în mod transparent pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituția care contorizează aparițiile radio și TV. Evenimentul reprezintă astfel un adevărat barometru al impactului pe care artiștii și piesele lansate îl au asupra publicului, cei mai difuzați fiind și cei mai ceruți de public. Prin intermediul rapoartelor lunare, întocmite de Media Forest, se evita orice dubiu privind corectitudinea acordării trofeelor.

Pentru Media Music Awards, biletele au prețul promoțional de 20 de lei și pot fi procurate online din rețeaua Myticket.ro și Eventim.ro, precum și din magazinele Orange Shop, Domo și Germanos. În ziua evenimentului, prețul va fi de 30 de lei.

Dj Sava, Raluka & Connect-R - "Aroma" (TEASER)

Citește mai multe despre Connect-RDJ SavaRaluka
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pink este "Femeia anului 2013", conform Billboard

Pink a fost denumită "Femeia anului 2013" de către publicația Billboard. Distincția marchează vânzările ultimului album al artistei pop, "The...

Închide