Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Dj Sava a lansat "Aroma" feat. Raluka & Connect-R - VIDEOCLIP

DJ Sava, Raluka și Connect-R au lansat videoclipul piesei "Aroma". Single-ul marchează o premieră în cariera DJ-ului, fiind prima melodie compusă în limba română. Clipul a fost prezentat în premieră la gala Media Music Awards, eveniment în cadrul căruia au fost premiați cei mai buni artisti ai momentului.
DJ Sava & Raluk feat. Connect-R -

DJ Sava & Raluk feat. Connect-R - "Aroma"

Noua piesă semnată DJ Sava și Raluka se numește "Aroma" și este o colaborare cu Connect-R. De data aceasta melodia este în limba română, ceea ce reprezintă o premieră pentru DJ Sava & Raluka, toate hiturile acestui proiect fiind compuse până acum în limba engleză.

Cei trei artiști au mare încredere în producția lor, iar Raluka marturiseste ca este o melodie foarte dragă sufletului ei. Videoclipul piesei "Aroma" prezintă o poveste de iubire, rolurile îndrăgostiților fiind interpretate de Raluka şi Connect-R. În clip apare şi Ddy Nunes, iubitul oficial al artistei.

"Aroma" a fost interpretată în premieră în cadrul Media Music Awards de la Sibiu. Evenimentul a avut loc pe 19 septembrie, pe scena din Piața Sfatului urcând cei mai populari artiști români ai momentului.

Spectacolul a început după ora 18:00, odată cu sosirea primilor artişti pe covorul verde aflat în dreapta scenei. A fost o seară a lansărilor, publicul  având ocazia să audă în premieră nu doar noul single "Aroma", ci și  piese lansate de Andreea Bănică, Delia, Elena Gheorghe.

Media Music Awards au fost prezentate de către DJ-ii Kiss FM Andreea Remeţan şi Cristi Nitzu, întregul eveniment fiind transmis în direct pe Kiss TV. Printre vedete a fost prezent şi Cârcotaşul Dezbrăcatu, care a intervievat invitaţii şi i-a decernat Premiul Kiss Award lui Connect-R cu o jumătate de oră înainte de finalul show-ului.

Dj Sava feat. Raluka & Connect-R - "Aroma"

Citește mai multe despre Connect-RDJ SavaRaluka
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elena Gheorghe a lansat clipul "Până dimineață" feat. JJ - VIDEOCLIP

Elena Gheorghe a lansat în premieră la Media Music Awards 2013 noul single "Până dimineață", o colaborare cu JJ. Melodia...

Închide