Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Direcția 5 a lansat un nou single, "Confuz" - AUDIO

Direcția 5 a lansat un nou single, intitulat "Confuz". Piesa este extrasă de pe albumul "Zâmbetul face minuni", ce va fi lansat pe 30 octombrie 2013 în cadrul unui concert de amploare la Sala Palatului.

După ce au interpretat-o live, Direcția 5 a lansat în sfârșit și varianta de studio a piesei "Confuz". Piesa este inclusă pe noul album al trupei, intitulat "Zâmbetul face minuni", ce va fi lansat pe 30 octombrie 2013 printr-un concert de amploare la Sala Palatului.

Despre acest eveniment, liderul trupei Marian Ionescu, a declarat:

"Trebuie să fiți foarte curiosi, pentru că în acest concert vom cânta piesele de pe albumul nostru cel nou, "Zâmbetul face minuni". Câteva dintre melodiile noastre vor fi însoțite pe scenă și de imagini. Va fi muzica pe care grupul a scris-o și a cântat-o între 1990 și 2013 și ne străduim ca nimeni să nu plece având senzația ca a pierdut timp și ceva bani".

În cadrul concertului, fanii trupei se vor delecta cu single-urile formației și vor petrece 2 ore alături de: "Dacă ai ști", "Povestea noastra", "Obsesia", "Tot ce vrei", "Ce mai faci", "Îți mulțumesc", "Caut altceva", "Ai un loc", "O fată ca ea" sau"Iartă-mă". Biletele pot fi achiziționate de pe bilete.ro, blt.to sau myticket.ro la un preț ce variază între 50 și 150 lei, în funcție de distanța față de scenă.

Direcția 5 - "Confuz"

Direcția 5 a luat ființă în anul 1991, la București. În 1992, lansează albumul "La vulturul de mare cu peștele în gheare", după care pleacă în Bulgaria la festivalul "Orfeul de aur", iar în octombrie prezintă două piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obține premiul II, înregistrarile live fiind transmise de MTV. Urmează o lungă istorie muzicala ce face ca Direcția 5 să fie recunoscută și apreciată chiar și peste hotare. Componența trupei este: Marian Ionescu (bass), Cristi Enache (voce), Niculae Damalan (chitara), Marius Keseri (tobe).

Citește mai multe despre Direcția 5
RECOMANDARE:Cumpără un disc Direcția 5

album-directia5-romanticalbum-directia5-te-iubescalbum-directia5-electric-love-storyalbum-directia5-rock-a-roll-babyalbum-directia5-zambetul-face-minuni

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Motorhead a lansat piesa "Crying Shame" - AUDIO

Noul album Motorhead, intitulat "Aftershock", va fi lansat pe data de 21 octombrie 2013. Noul single de promovare este piesa...

Închide