Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition

Delia a lansat un nou single, "Doar pentru tine" - AUDIO

Delia a lansat un nou single, intitulat "Doar pentru tine". Piesa este o balada pop – rock produsă de F.Charm, ce transmite sensibilitate și multă emoție. Versurile și linia melodică sunt compuse de Delia, chitara este trasă de Alex Turcu.

Delia - "Doar pentru tine" (foto: Dimitri Caceaune)

Delia a demonstrat de-a lungul timpului că este un artist complex. A început să participe la sesiunile din studiouri cu dorința de a-și lăsa cât mai mult amprenta personală asupra pieselor ce le cântă. S-a implicat în proiecte cât mai diferite muzical, repertoriul său incluzând piese precum "Doi în unu" feat. Mihai Bendeac, "U (Can’t stop fighting with my ghosts)", "La fel" feat. Bibanu MixXL sau "În Culori" feat. Gojira & Planet H.

Necondiționată de vreun trend muzical, Delia lansează un nou single, ce abordează un nou stil. "Doar pentru tine" este o baladă pop – rock ce transmite sensibilitate și multă emoție.

"Piesa este inspirată din dragoste și din lipsa ei. Uneori relațiile nu mai merg și nu din motive grave. Este exact ce am simțit eu cândva, vorbă cu vorbă, cuvânt cu cuvânt. E din suflet pentru suflete…", a mărturisit Delia.

Piesa este produsă de F.Charm, chitara este trasă de Alex Turcu, iar Delia a compus versurile și linia melodică. "Doar pentru tine" a fost interpretată în premieră în cadrul Media Music Awards 2013, ce a avut loc pe 19 septembrie la Sibiu.

Pozele promoționale sunt făcute de Dimitri Caceaune împreună cu David Gal pe grafică. De make-up s-a ocupat Ana Mironescu și stylingul a fost asigurat de Andra Moga.

Delia - "Doar pentru tine" (Official Single HQ)

Citește mai multe despre Delia Matache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trooper a lansat un nou single, "Dragoste Bolnavă" - AUDIO

Formația Trooper va lansa pe 5 octombrie 2013 un nou album intitulat "Atmosfera". Noul extras pe single este piesa "Dragoste...

Închide