Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Deftones prezintă "Romantic Dreams" - VIDEOCLIP

Cei de la Deftones au lansat noul videoclip "Romantic Dreams", în care apare un skater cunoscut, Jason Park. Melodia este extrasă de pe ultimul album, "Koi No Yokan".
Secveță videoclip - Deftones -

Secveță videoclip - Deftones - "Romantic Dreams"

"Romantic Dreams" este cel mai nou extras de pe albumul "Koi No Yokan" și se bucură de un videoclip realizat de skaterul și regizorul Brett Novak. De această dată cei de la Deftones nu apar în clip, în schimb îl vedem pe celebrul skater Jason Park, care se plimbă noaptea pe străzile din Los Angeles.

Când am început să lucrăm la album, am decis că nu mai vrem să facem nici un videoclip. Nu este foarte distractiv să filmezi și de cele mai multe ori clipurile au ieșit destul de ciudat. Dar asta a fost o idee care ne-a trezit interesul întrucât toți suntem pasionați de skateboarding și ne-a surâs ideea să legăm unul dintre cântecele noastre cu cineva atât de talentat ca Jason Park. Este unul dintre cei mai buni. Este talentat din punct de vedere tehnic și am vrut ca sunetele realizate de el cu skateboardul să fie incluse în clip. Cred are o notă mai artistică astfel, a declarat Chino Moreno pentru RedBull Music.

Deftones se pregătește să plece în turneul "Hail to the King" împreună cu Avenged Sevenfold. Turneul promovează cel mai recent album al formației, "Koi No Yokan". Apărut în noiembrie anul trecut, cel de-al șaptelea material al trupei s-a bucurat de numeroase critici pozitive. Acesta a debutat pe locul 11 în topul Billboard cu 65.000 de exemplare vândute. Până în prezent, în Statele Unite s-au vândut peste 180.000 de copii.

Deftones - "Romantic Dreams" (Videoclip)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mkkOLMTOM7s&w=600]

Citește mai multe despre Deftones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus cântă rap în noul single "23" al lui Mike Will Made It - VIDEOCLIP

Miley Cyrus a trecut de la pop la rap în noua piesă "23" a lui Mike Will Made It. Deși...

Închide