Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

David Guetta a lansat "One Voice" feat. Mikky Ekko - VIDEOCLIP

David Guetta a a colaborat cu Mikky Ekko pentru lansarea unui nou single. Piesa se numește "One Voice" și vine acompaniată de un videoclip emoționant, ce face parte din campania umanitară "The World Needs More".
David Guetta feat. Mikky Ekko -

David Guetta feat. Mikky Ekko - "One Voice" (secvență videoclip)

David Guetta și artistul american Mikky Ekko, ce a colaborarat cu Rihanna pentru piesa "Stay", s-au implicat într-o campanie umanitară lansată de United Nations Foundation. Imnul proiectului "The World Needs More" este piesa "One Voice", compusă cu scopul de a atrage atenția publicului asupra unor probleme existente și de a strânge fonduri pentru cei care nu au o situație financiară foarte bună.

"Muzica are un impact foarte mare asupra oamenilor și are forța necesară de a-i aduce laolaltă, de a-i uni. Împreună ne putem folosi vocile pentru a aduce o schimbare în bine oamenilor nevoiași din întreaga lume. Sunt extrem de onorat să fac parte din această campanie. Dacă putem îmbunătăți situația actuală doar spunând care sunt lucrurile de care lumea are nevoie și putem strânge bani pentru a-i ajuta pe cei de la UN doar realizând un video, atunci wow. Chestia asta mi se pare incredibilă", a declarat David Guetta. 

Strângerea de fonduri se face cu ajutorul companiilor ce s-au oferit să sponsorizeze proiectul "The World Needs More". Fiecare companie participantă a alocat un buget, acesta putând fi accesat printr-o serie de cuvinte cheie. Folosind simbolul "#" și unul dintre cuvintele cheie disponibile, publicul poate debloca și viziona câteva secvențe din noul videoclip al lui David Guetta, trimițând totodată un dolar către persoanele defavorizate, banii venind din contul firmelor ce sponsorizează proiectul.

Până în prezent, campania a strâns peste un milion 600 de mii de participanți. Videoclipul integral al lui David Guetta și Mikky Ekko va fi dezvăluit pe 4 noiembrie 2013, proiectul "The World Needs More" urmând să se încheie în decembrie.

David Guetta with Mikky Ekko - "One Voice"

Citește mai multe despre David Guetta
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Rolling Stones lansează DVD-ul "Sweet Summer Sun, Hyde Park Live" - VIDEO

The Rolling Stones va lansa pe 12 noiembrie 2013 un nou DVD intitulat "Sweet Summer Sun - Hyde Park Live"....

Închide