Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Danny DeVito promovează noul album al trupei Kings Of Leon - VIDEO

După 3 ani de pauză, Kings Of Leon revine cu un nou material discografic. Albumul se intitulează "Mechanical Bull" și beneficiază de un promo inedit, în care apare și celebrul actor Danny DeVito.
Kings Of Leon

Kings Of Leon

Cei de la Kings Of Leon lansat un video de promovare a noului album, mai puțin obișnuit, în care joacă și Danny DeVito. În clip nu apare nici un membru al trupei sau vreun fragment dintr-o piesă de pe disc. În schimb, promo-ul comic îl prezintă pe Dennis, un regizor care se străduiește să realizeze un film extraordinar pentru Kings Of Leon.

Noul album al formației se intitulează "Mechanical Bull" și are lansarea programată la sfârșitul acestei luni. Materialul va apărea în Irlanda, Germania, Suedia și Australia pe 20 septembrie, în Regatul Unit pe 23 septembrie, iar în America de Nord va fi disponibil începând cu data de 24 septembrie. Acesta este cel de-al șaselea disc de studio al formației și vine după o pauză de 3 ani. Promovarea albumului a început cu single-ul "Supersoaker", ce se bucură și de un videoclip. Cel de-al doilea extras este "Wait for Me", lansat în luna august.

Pentru realizarea albumului, cei de la Kings of Leon au lucrat cu producătorul Angelo Petraglia, vechi prieten și colaborator. Discul a fost înregistrat în studioul formației din Nashville.

Kings of Leon a lansat până în prezent 5 albume: "Youth & Young Manhood" (2003), "Aha Shake Heartbreak" (2004), "Because of the Times "(2007), "Only by the Night" (2008) și "Come Around Sundown" (2010). În 2010 trupa a câștigat trei premii Grammy, la categoriile "Discul anului", "Cea mai bună prestație rock a unui duo sau grup" și "Cea mai bună piesă rock" pentru single-ul "Use Somebody". Un an mai târziu formația a fost nevoită să contramandeze întregul turneu din SUA din cauza unor stări accentuate de oboseală și probleme de sănătate ale solistului Caleb Followill. Au apărut apoi zvonuri care răspândeau ideea unei dorințe a celor din trupă de a-l scoate din formație pe Caleb și a-l obliga să se interneze la un centru de dezintoxicare. Pe fondul acestor zvonuri și neînțelegeri, Jared Followill a lansat împreună cu Nick Brown un proiect paralel, trupa Smoke & Jackal.

Kings Of Leon - "Mechanical Bull" (promo)

Citește mai multe despre Kings of Leon
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul acustic Celelalte Cuvinte - "Trup si suflet" se mută la Cinema Patria

Concertul acustic Celelalte Cuvinte - "Trup si suflet" va avea loc la Cinema Patria din Bucuresti, in data de 18...

Închide