Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României

Daft Punk - "Random Access Memories" este cel mai bine vândut vinil de pe Amazon

Noul album al grupului Daft Punk, "Random Access Memories" a devenit cel mai bine vândut vinil de pe Amazon.co.uk, de când s-a lansat magazinul online în 1999.
Daft Punk

Daft Punk

Daft Punk a atins încă un record cu noul său album "Random Access Memorie". Un top, recent publicat de magazinul Amazon din Marea Britanie arată că "Random Access Memorie" este cel mai bine vândut vinil de când s-a deschis compania în 1999. De asemenea, materialul se află și în fruntea clasamentului cu cele mai bine vândute viniluri din 2013. Printre vinilurile care mai apar în topul celor de la Amazon.co.uk se mai numără Amy Winehouse - "Back to Black", David Bowie - "The Next Day" și Pink Floyd - "The Dark Side of the Moon".

Trendul "retro" care s-a manifestat în numeroase tipuri de design, fie de haine, mobilier sau chiar electronice a readus în atenția publicului vinilul. Iar acest lucru s-a văzut și în vânzările de viniluri de pe Amazon care au început să crească treptat din 2006. Însă, în 2013 vinilurile s-au bucurat de o popularitate incredibilă, iar vânzările au crescut cu 100% față de anul trecut. Tot statisticile date de Amazon arată că cei mai mulți dintre cumpărători au optat pentru un vinil cu muzică rock.

Top 20: cele mai bine vândute viniluri de pe Amazon.co.uk din 1999

 1. Daft Punk - Random Access Memories
 2. Adele - 21
 3. Amy Winehouse - Back to Black
 4. David Bowie - The Next Day
 5. Pink Floyd - The Dark Side of the Moon
 6. David Bowie - The Rise and Fall of Ziggy Stardust & the Spiders from Mars
 7. Arctic Monkeys - Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not
 8. Pink Floyd - The Dark Side of the Moon (Ediție aniversară 30 de ani)
 9. Arcade Fire - The Suburbs
 10. The Beatles - Love Me Do (Ediție aniversară 50 de ani)
 11. Radiohead - In Rainbows
 12. Pink Floyd - Wish You Were Here
 13. Bon Iver - For Emma Forever Ago
 14. Radiohead - Ok Computer
 15. Micah P. Hinson - Micah P. Hinson & The Gospel of Progress…
 16. PJ Harvey - Let England Shake
 17. Kate Bush - 50 Words for Snow
 18. Alt-J - An Awesome Wave
 19. The White Stripes - Elephant
 20. The xx - xx

Citește mai multe despre Daft Punk
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bateristul de la Bon Jovi a fost dus de urgență la spital

Tico Torres, bateristul de la Bon Jovi, a fost operat de urgență de apendicită. Trupa a fost nevoită să amâne...

Închide