Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Daft Punk a lansat "Lose Yourself to Dance" feat. Pharrell Williams - VIDEOCLIP

După teaser-ul dezvăluit în urmă cu câteva săptâmâni, Daft Punk lansează videoclipul integral al piesei "Lose Yourself to Dance", cel de-al doilea extras de pe albumul "Random Access Memories". Melodia a fost lansată oficial pe 13 august și este o colaborare cu Pharrell Williams la voce și Nile Rodgers la chitară.
Daft Punk -

Daft Punk - "Lose Yourself To Dance" (secvență videoclip)

"Lose Yourself to Dance" are un sound disco funk și s-a născut din dorința grupului de a înregistra muzică dance cu tobe și nu sintetizatoare. Pharrell Williams a declarat că piesa îl duce cu gândul la străzile din Londra în perioada anilor '80. De asemenea, acesta a mărturisit că în opinia sa și vocea lui David Bowie s-ar fi potrivit foarte bine pe cântec. Partea de chitară este interpretată de Nile Rodgers, la bas îl vedem Nathan East, iar la tobe pe J.R. Robinson.

Preview-ul videoclipului a fost prezentat în premieră la gala premiilor MTV Video Music Awards 2013, unde Daft Punk împreună cu Williams și Rodgers i-au înmânat lui  Taylor Swift premiul pentru Cel Mai Bun Clip Feminin.

"Random Access Memories" este cel de-al patrulea album lansat de Daft Punk în mai 2013. Materialul este un tribut adus muzicii americane de la sfârșitul anilor '70 și începutul anilor '80, fiind inspirată în special din soundurile ce au fost populare în Los Angeles. Spre deosebire de discurile din trecut, de această dată duo-ul francez a decis să lucreze cu instrumentiști de studio pentru înregistrarea pieselor. În afară de Pharrell Williams și Nile Rodgers"Random Access Memories" mai include colaborări cu nume precum Bear, Julian Casablancas, Todd Edwards, DJ Falcon, Chilly Gonzales, Giorgio Moroder și Paul Williams.

Recent, Daft Punk a stabilit un record în materie de vânzări de viniluri. Într-un top publicat de magazinul Amazon din Marea Britanie "Random Access Memorie" este cel mai bine vândut vinil din ultimii 14 ani. Puteți afla mai multe detalii despre acest subiect dintr-un articol anterior.

Daft Punk - "Lose Yourself To Dance" feat. Pharrell Williams și Nile Rodgers

Citește mai multe despre Daft PunkNile RodgersPharrell Williams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Killers a lansat un nou single, "Shot At The Night" - AUDIO

The Killers a lansat o nouă piesă intitulată "Shot At The Night". Single-ul este produs de Anthony Gonzalez și va...

Închide