Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc" Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei

Cristi Minculescu a dezmințit zvonurile privind revenirea în trupa IRIS

Cristi Minculescu nu va reveni în cadrul formației IRIS. Solistul dezminte zvonurile din ultima vreme privind o eventuală întoarcere în fosta trupă. Mesajul oficial a fost transmis prin intermediul unui comunicat de presă care menționează și cadrul ipotetic al unei evoluții pe scenă alături de foștii colegi.
Cristi Minculescu

Cristi Minculescu

Minculescu nu va mai cânta împreună cu foștii săi colegi din formula actuala a trupei IRIS decât într-o ocazie specială, în eventualitatea în care o asemenea ocazie ar apărea (precum aniversarea a 40 de ani de activitate), iar el ar fi invitat să participe. IRIS a aniversat 35 de ani anul trecut cu prilejul unui concert în Piața Constituției, solistul părăsind formația 2 luni mai târziu. Recent, în cadrul unei emisiuni de radio de la Rock FM,  Cristi Minculescu a fost întrebat de realizatorul Lucian Boariu ce șanse ar avea o reuniune IRIS și în ce condiții ar fi posibilă. Solistul a răspuns:

“Să dea Dumnezeu ca ei să ajungă la aniversare, la 40 de ani (în 2017, n.r.)  și atunci e o datorie morală să mă duc; totuși eu am făcut cu ei niște lucruri minunate, am avut 120.000 de oameni în 5 spectacole aniversare și astea nu se uită. Poate exista o reuniune, dar numai în cadrul unui spectacol de magnitudine foarte mare, care sa insemne ceva emotional, mai ales pentru public.”

O avalanșă de citări trunchiate apărute pe diverse site-uri a putut crea impresia că solistul își dorește să revină la Iris. Interpretarea corectă a declarației de mai sus este aceea că el nu ar exclude o reuniune ocazională, realizată în condiții speciale, dar aceasta reuniune ar avea caracter de unicitate, nici vorba de o «revenire».

Cristi Minculescu a arătat că este deschis colaborărilor, multe luând prin surprindere publicul. În ultimul an, el a avut featuring-uri interesante, de la Paula Seling la Guess Who. În prezent, Minculescu a format o trupă nouă împreună cu Nuțu Olteanu, cel care a fondat și a dat numele forației Iris. Cei doi colaborează cu 2 muzicieni suedezi (Ken Sundberg și Anders Diephuis), derulând în luna septembrie un turneu ce cuprinde 7 concerte.

Nuțu Olteanu și Cristi Minculescu

Nuțu Olteanu și Cristi Minculescu

Începând din octombrie 2013, Cristi și Nuțu vor lucra piese noi, care urmează să fie definitivate împreună cu o echipă de producători din Suedia. Ei vor reveni cu o nouă serie de concerte în România în lunile noiembrie și decembrie.

Secvențe de la cântarea lui Cristi Minculescu și Nuțu Olteanu în Club Tribute

Citește mai multe despre Cristi MinculescuIrisNuțu Olteanu
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Zilele Bucureștiului 2013

Zilele Bucureștiului 2013 se sărbătoresc în perioada 19 - 22 septembrie. Evenimentul marchează aniversarea a 554 de ani de la...

Închide