Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Connect-R a lansat noul single "Noi ne potrivim" - LYRIC VIDEO

Connect-R începe toamna într-o notă romantică. Artistul a lansat un nou single, o dedicație de iubire. Acesta se bucură și de un lyric video pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
Connect-R -

Connect-R - "Noi ne potrivim" single 2013

După melodia "Dă-te-ndragostea mea", în care este descrisă nemulțumirea iubitului față de perechea sa, Connect-R ne prezintă o piesă de dragoste, în care totul este perfect. Intitulat "Noi ne potrivim", single-ul se bucură și de un lyric video pe care îl puteți urmări mai jos. Cântecul vorbește despre complementaritatea dintr-un cuplu și despre puterea iubirii.

Ca sound, single-ul are un tempo mai lent, având influențe puternice de soul. Muzica și versurile au compuse de Connect-R, iar orchestrația de Răzvan Matache. În plus, lansarea unei astfel de piese coincide cu povestea de iubire pe care o trăiește Connect-R alături de Misha. Cei doi au devenit de curând soț și soție și sunt în așteptarea primului lor copil.

Connect-R este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români ai momentului. În cei peste 13 ani de activitate muzicală a cunoscut celebritatea, dar rămâne modest în declarații. Acesta mărturisește că încearcă să stea departe de faimă.

Lao Tzu la 21 de ani deși era cunoscut în toată lumea ca fiind un mare viitor filozof, s-a retras în munți din cauză că anticipa faptul că celebritatea îl va desensibiliza. Celebritatea poate să îți fure identitatea noesică, de aceea trebuie să faci exerciții de identificare și să îți mai aduci aminte din când în când că ești un simplu OM – Connect-R

Connect-R - "Noi ne potrivim" (Lyric Video)

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fhY7k4zkO4Q&w=600]

Citește mai multe despre Connect-R
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Leo Hussain va dirija Orchestra Filarmonicii "George Enescu"

Leo Hussain va dirija Orchestra Filarmonicii "George Enescu" în producția magistrală "Gurre-Lieder", avându-l ca narator pe actorul Victor Rebengiuc. Spectacolul...

Închide