Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 13 - 15 septembrie 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda astfel încât să nu pierzi nimic important, propunem o listă de sugestii cu festivalurile și concertele momentului.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Un weekend plin se anunță și pentru perioada 13 - 15 septembrie 2013. Poiana Urbană și Festivalul Internațional „George Enescu” continuă, acestora adăugându-li-se alte noi concerte. Vineri începe cea de-a treia ediție a festivalului de muzică și cultură balcanică – BalKanik Festival 2013 - iar sîmbătă, la Hard Rock Cafe, urcă pe scenă trupa 2 Zece Band. Duminică producătorul și DJ-ul britanic Bonobo ajunge la Arenele Romane, în Club Silver Church fiind așteptați fanii muzicii rock, pentru un concert FinntrollTyr și Skalmold. Ghidul complet poate fi consultat mai jos.

VINERI, 13 septembrie

Poiana Urbană 2013 la Piața Universității (11 iulie - 29 septembrie 2013)

poiana-urbana-2013Poiana Urbană, proiectul prin care centrul Bucureştiului se transformă într-un spaţiu de vacanţă, se întoarce. Cea de-a doua ediţie a evenimentului se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la “Statui”, şi va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie şi multe alte spectacole speciale.

Festivalul Internațional „George Enescu” – 2013 la Ateneul Român (1 - 28 septembrie 2013)

Festivalul "George Enescu" 2013Ediția a XXI-a a Festivalului George Enescu se va desfășura în perioada 1-28 septembrie 2013, la București și în mai multe orașe din țară și va găzdui peste 150 de evenimente. Festivalul George Enescu face parte din circuitul internațional de acest gen, punând Bucureștiul pe agenda marilor orchestre și a unora dintre cei mai faimoși interpreți la nivel mondial. Principalele concerte din București vor avea loc la Ateneul Român și Sala Palatului.

BalKanik Festival 2013 la Grădina Uranus (13 - 15 septembrie 2013)

Cea de-a treia ediție a festivalului de muzică și cultură balcanică – BalKanik Festival 2013 - va avea loc între 13 și 15 septembrie, în Grădina Uranus, din București. În cadrul evenimentului se vor întâlni vechii maeștri ai lăutei cu noii arhitecți ai sunetului. Concertele vor fi acompaniate de un targ mestesugaresc, proiectii de film in aer liber, expozitii de pictura si fotografie, de obiecte traditionale, ateliere tematice, spectacole de dans, circ, bucatarie traditionala Balcanilor si multe alte surprize.

Karaoke Star la Hard Rock Cafe

afis-party-karaoke-hard-rock-cafe-13-septembrie-2013Vineri seară, de la ora 21:00, Hard Rock Cafe te invită la o seară de Karaoke. Urcă pe scenă și arată-le prietenilor tăi că ai stofă de vedetă interpretând o piesă dintr-un impresionant repertoriu ce cuprinde trupe și artiști ca: The Beatles, Aerosmith, U2, Queen, Bon Jovi, Michael Jackson, Robbie Williams etc. La sfârșitul serii vei pleca nu doar cu premii, ci și cu o mulțime de fani. Pentru rezervari sunați la numarul 0212066261.

Sâmbătă, 14 septembrie

2 Zece Band la Hard Rock Cafe

afis-2-zece-band-concert-hard-rock-cafe-14-septembrie-2013Înainte de începerea școlii, la Hard Rock Cafe primești un concert de nota zece. Trupa 2 Zece Band revine pe scenă sambată, 14 septembrie, de la ora 22:30, cu unele dintre cele mai frumoase hituri ale tuturor timpurilor. Pregătește-ți uniforma de week-end, ia-ți carnetul de notițe și vino la ora de muzică predată de Sandra, Bogdan, Radu, Florin și Alex.

Duminică, 15 septembrie

Concert Bonobo la Arenele Romane

poster-concert-bonobo-arenele-romane-septembrie 2013Producătorul și DJ-ul britanic Bonobo va concerta pe 15 septembrie în București, la Arenele Romane. Concertul face parte din turneul The North Borders, în cadrul căruia artistul își promovează ultimul album. La eveniment vor participa și invitați speciali ce vor fi anunțați în curând.

Finntroll, Tyr și Skalmold la The Silver Church

poster-concert-Finntroll-silver-church-septembrie-2013Toamna aceasta fanii muzicii rock sunt așteptați pe câmpul de bătălie în Club Silver Church din capitală, unde pe scenă își vor face apariția trei nume etalon ale scenei folk/pagan metal internaționale: Finntroll, Tyr și Skalmold. Concertul va avea loc duminică, 15 septembrie 2013, făcând parte din turneul intitulat sugestiv “The Trolls Are Coming“.

Comentează

Trending