Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 6 - 8 septembrie 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda astfel încât să nu pierzi nimic important, propunem o listă de sugestii cu festivalurile și concertele momentului.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Pentru weekendul 6 - 8 septembrie 2013 am pregătit o listă de festivaluri care mai de care. Începând cu Poiana Urbană, al cărei specific muzical se adresează zilele următoare iubitorilor de reggae, și continuând cu prestigiosul festival George Enescu, weekendul se arată deja aglomerat. Adăugăm la recomandări și Festivalul Hameiului din Transilvania ce va însufleți Cetatea Sighișoarei cu muzica trupelor Alternosfera, Rezident X, byron, Luna Amară, Grimus, Fără Zahăr, Nicu Alifantis și mulți alții. Tot în acest weekend Cirque du Soleil va aduce spectacolul Alegria la Sala Palatului dinBucurești, atletismul și arta găsindu-și punct de congruență. La Arenele Romane îi vom putea asculta pe DJ-i internaționali de muzică trance, Ferry Cosrsten și Markus Schulz, iar la Club Panic avem seară reggae cu intrare liberă. Ghidul complet pentru weekendul 6 - 8 septembrie 2013 poate fi consultat mai jos.

VINERI, 6 septembrie

Poiana Urbană 2013 la Piața Universității (11 iulie - 29 septembrie 2013)

poiana-urbana-2013Poiana Urbană, proiectul prin care centrul Bucureştiului se transformă într-un spaţiu de vacanţă, se întoarce. Cea de-a doua ediţie a evenimentului se va desfăşura în perioada 11 iulie – 29 septembrie 2013, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, la “Statui”, şi va cuprinde zeci de concerte live, piese de teatru, filme, numere de magie şi multe alte spectacole speciale.

Festivalul Internațional „George Enescu” – 2013 la Ateneul Român (1 - 28 septembrie 2013)

Festivalul "George Enescu" 2013Ediția a XXI-a a Festivalului George Enescu se va desfășura în perioada 1-28 septembrie 2013, la București și în mai multe orașe din țară și va găzdui peste 150 de evenimente. Festivalul George Enescu face parte din circuitul internațional de acest gen, punând Bucureștiul pe agenda marilor orchestre și a unora dintre cei mai faimoși interpreți la nivel mondial. Principalele concerte din București vor avea loc la Ateneul Român și Sala Palatului.

Cirque du Soleil – Alegria la Romexpo (5 - 8 septembrie 2013)

poster-cirque-du-soleil-alegria6 reprezentații Cirque du Soleil sunt programate la București în cadrul Pavilionului Central Romexpo în perioada 5 – 8 septembrie 2013. Spectacolul Alegria (cuvânt spaniol care înseamnă optimism, bucurie, veselie) dispune de o distribuţie internaţională de 55 de performeri şi muzicieni din 15 ţări. Alegría adoptă un stil baroc, de operă, cu costume viu colorate, muzică originală interpretată live şi o serie de detalii ce vin să îmbogăţească spectacolul uimitor de atletism şi artă.

  • Preț bilet:
  • Adulţi:
    • VIP: 500 RON
    • Premium: 350 RON
    • Tribune: 250 RON, 230 RON, 210 RON, 190 RON, 150 RON, 110 RON
  • Copii (până la 12 ani, inclusiv):
    • VIP: 350 RON
    • Premium: 245 RON
    • Tribune: 175 RON, 161 RON, 147 RON, 133 RON, 105 RON, 77 RON
  • Detalii despre eveniment

Festivalul Hameiului din Transilvania la Cetatea Sighișoarei (6 - 8 septembrie 2013)

poster-festivalul-hameiului-transilvaniaFestivalul Hameiului din Transilvania (Transylvania Hop Fest) va avea loc în perioada 6-8 septembrie, în municipiul Sighișoara, județul Mureș. Evenimentul se dorește a fi un ”SeptemberFest” al Transilvaniei, unde berea, tradiția și distracția să se împletească fericit pentru cei care vor trece pragul Cetății Medievale din Sighișoara.Doritorii vor avea parte, pe lângă berea de calitate, produsele meșteșugarilor locului, mâncarea tradițională germană și de spectacole ale unor trupe rock și artiști folk de marcă.

Sâmbătă, 7 septembrie

Ferry Corsten și Markus Schulz la Arenele Romane

poster-concert-arenele-romane-bucuresti-Ferry-Corsten-Markus-Schulz-7-septembrie-2013The Mission aduce din nou o premieră în România. Doi dintre cei mai iubiți DJ-i internaționali de muzică trance, Ferry Cosrsten și Markus Schulz, vin pe 7 septembrie, la Arene Romane, București, cu un show back-to-back electrizant. New World Punx este numele celui mai nou proiect muzical al celor doi artiști, o combinație inedită de sunete punk îmbinate cu stilul melodic, euforic al trance-ului. Lineup-ul va fi completat de doi DJ locali, Snatt&Vix.

Bucharest Reggae Weekend Night Session la Panic

poster-bucharest-reggae-night-bucharest-7-septembrie-2013-club-panicSâmbătă, 7 septembrie 2013, iubitorii de muzică reggae își dau întâlnire în Club Panic (str. Academiei nr 19), pentru a asista la Bucharest Reggae Weekend Night Session, o prelungire naturală a evenimentului , Bucharest Reggae Wekend Night Session ediţia 2 (5 – 8 septembrie, Poiana Urbană, Piața Universității). Intrarea este liberă.

Trending