Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 27 - 29 septembrie - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda astfel încât să nu pierzi nimic important, propunem o listă de sugestii cu festivalurile și concertele momentului.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Chiar dacă toamna și-a intrat în drepturi, weekendul ne menține aprinsă euforia din timpul verii. În perioada 27 - 29 septembrie avem parte atât de concerte, cât și de festivaluri. În București, Festivalul Internațional George Enescu continuă pentru încă un weekend, iar evenimentul Femei pe Mătăsari ajunge la adiția a treia. Din categoria concerte menționăm evenimentul de vineri, de la Fusion Arena, unde vor cânta băieții de la Alternosfera. Sâmbăta o putem rezerva la Hard Rock Cafe, aici urmând să urce pe scenă Canaf. La Sibiu avem Oktoberfest, la Cluj-Napoca cântă cei de la Moonlight Breakfast, la Oradea ascultăm Celelalte Cuvinte, iar la Sinaia ne putem opri pentru un concert Holograf. Ghidul complet poate fi consultat mai jos.

VINERI, 27 septembrie

Festivalul Internațional „George Enescu” – 2013 la Ateneul Român (1 - 28 septembrie 2013)

Festivalul "George Enescu" 2013Ediția a XXI-a a Festivalului George Enescu se va desfășura în perioada 1-28 septembrie 2013, la București și în mai multe orașe din țară și va găzdui peste 150 de evenimente. Festivalul George Enescu face parte din circuitul internațional de acest gen, punând Bucureștiul pe agenda marilor orchestre și a unora dintre cei mai faimoși interpreți la nivel mondial. Principalele concerte din București vor avea loc la Ateneul Român și Sala Palatului.

CibinFEST 2013 – Oktoberfest pe româneschte la Piața Mare din Sibiu (26 - 29 septembrie)

CibinFESTInspirat din tradiția veche a festivalurilor anuale de toamnă, CibinFest – Oktoberfest va avea loc în perioada 26 septembrie – 29 septembrie 2013 la Sibiu. Elementele clasice, festivalul berii și parcul de distracții vor da o imagine nemaivăzută a evenimentului. Un cort de bere va găzdui cel mai mare festival al berii din Sibiu, iar în Piața Mare va fi amenajat cel un mare parc de distracții mobil.

Femei pe Mătăsari 2013 (27 - 29 septembrie)

afis-femei-pe-matasari-27-29-septembrie-2013Ajuns la cea de-a 3-a ediţie, festivalul Femei pe Mătăsari 2013 se va desfășura în perioada 27 – 29 septembrie. Trei zile, o stradă, zeci de proiecte, modă, dans, spectacole de teatru şi o scenă pe care vor urca mulţi artişti în două zile dedicate muzicii.

Concert Alternosfera la Fusion Arena, București

afis-alternosfera-concert-bucuresti-27-septembrie-2013Alternosfera te cheamă vineri, 27 septembrie, la Fusion Arena din București. Concertul începe de la ora 22:00.

Concert Moonlight Breakfast la Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca

afis-moonlight-breakfast-cluj-napoca-euphoria-music-hall-27-septembrie-2013Moonlight Breakfast va concerta vineri, 27 septembrie, la Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca. Publicul este așteptat începând cu ora 22:00.

  • Preț bilet:
    • 20 lei în ziua concertului
    • 15 lei în avans până în ziua concertului la ora 16:00
    • 10 lei cu omnipass până în ziua concertului la ora 16:00
  • Detalii despre eveniment

SÂMBĂTĂ, 28 septembrie

Concert Celelalte Cuvinte – Trup și suflet la Filarmonica de Stat Oradea

afis-celelalte-cuvinte-concert-filarmonica-stat-oradea-28-septembrie-2013După succesul înregistrat cu spectacolul aniversar “30 de ani”, Celelalte Cuvinte, va concerta la Filarmonica de Stat din Oradea. Trupa prezenta în premieră concertul de rock acustic: “Trup și Suflet“. Evenimentul va avea loc pe 28 septembrie octombrie 2013, publicul fiind așteptat începând cu ora 20:00.

Concert Holograf la Parcul Dimitrie Ghica, Sinaia

afis-holograf-concert-sinaia-2013Holograf va concerta pe 28 septembrie în Parcul Central din Sinaia. La eveniment va participa și Angela Gheorghiu, în calitate de invitat special.

Concert Canaf la Hard Rock Cafe

afis-canaf-concert-hard-rock-cafe-28-septembrie-2013Dupa un concert sold out in primavara, Canaf si trupa sa, “Excentric Band“, revin la Hard Rock Cafe sambata, 28 septembrie 2013, pentru inca un show incendiar. Finalistul dar si unul dintre cei mai iubiti concurenti de la Vocea Romaniei canta din pasiune si pune mult suflet in ceea ce face.

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending