Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Concert Selah Sue la București - Program și reguli de acces

Selah Sue va susține pe 22 septembrie un concert la Arenele Romane din București. Solista va fi însoțită de o întreagă formație, făcând astfel ca experiența live să fie una de neuitat. Mai mult, Moonlight Breakfast va fi trupa care va încălzi spiritele cu piese ca "Shout”, "No more” sau "Play”. Află programul și regulile de acces.

Selah Sue în concert la Bestfest 2012

Artista de origine belgiană Selah Sue va susține pe 22 septembrie 2013 un concert la Arenele Romane din București. Solista va fi însoțită de o întreagă formație, făcând astfel ca experiența live să fie una de neuitat. Mai mult, Moonlight Breakfast va fi trupa care va încălzi spiritele cu piese ca "Shout”, "No more” sau "Play”.

Reguli de acces la concertul Selah Sue:

Pentru o bună desfășurare a evenimentului, organizatorii, Phoenix Entertainment, aduc la cunoștință următoarele reguli și recomandări.

 • Este strict interzis accesul în locație cu aparate foto profesionale (cu obiectiv detașabil)
 • Este strict interzis accesul în locație cu aparatură de înregistrare audio-video
 • Este strict interzis accesul în locație cu mâncare și băutura din exterior
 • Este strict interzis accesul în locație cu recipiente de plastic sau de sticlă
 • Este strict interzis accesul în locație cu obiecte contondente care ar putea pune în pericol siguranța celor din jur (cuțite, bricege)
 • Este strict interzis accesul în locație cu arme
 • Este strict interzis accesul în locație cu droguri și alte substanțe interzise
 • Este strict interzis accesul în locație cu umbrele, în caz de ploaie, organizatorii recomandă spectatorilor să își aducă pelerine de ploaie

Odată intrați în zona de concert, spectatorii nu mai pot să părăsească locația și să revină la concert decât dacă âți procura un alt bilet. Biletul asigură accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Singurele bilete valide care vor trece de punctul de acces sunt cele care au cotorul intact, cele cu cotorul rupt nu vor fi acceptate.

Program concert Selah Sue:

 • 19:00 - Deschiderea portilor
 • 20:00 - 21:30 – Moonlight Breakfast
 • 21:30 - 22:00 – Change-over
 • 22:00 - Selah Sue

Biletele pentru concertul Selah Sue sunt disponibile în rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe eventim.ro.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Selah Sue
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Banks, senzualitate și emoție pe ritmuri electro-soul - VIDEO

V-ați întrebat vreodată cum ar suna Sade în variantă electro? Dacă da, atunci Banks este cea mai apropiată versiune a...

Închide