Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Concert Morcheeba la București pe 11 decembrie 2013

Morcheeba revine la București pe 11 decembrie, în cadrul turneului european de promovare a celui mai recent album al trupei, “Head Up High”. Albumul va fi lansat oficial pe 14 octombrie, dată ce marchează și lansarea primului extras pe single, "Gimme Your Love". Concertul va avea loc la Arenele Romane, în cort, și este organizat de Events.
Morcheeba

Morcheeba

"Head Up High", al optulea album de studio al trupei Morcheeba se va lansa prin Pias Records, iar pentru compunerea lui a contribuit fiecare membru al trupei - Paul Godrey (care l-a și produs), Ross Godfrey și Skye Edwards. Discul reflectă o serie de schimbări semnificative din viața trio-ului, celebrând în același timp succesul unei cariere care se întinde de-a lungul a optsprezece ani. Atât a trecut de la lansarea albumului lor de debut, " Who Can You Trust", un icon trip-hop, care i-a propulsat către recunoașterea mondială, cu milioane de exemplare vândute în lumea întreagă.

Pentru noul album, Morcheeba a colaborat cu invitați excepționali: legenda hip-hop Chali 2na (Jurassic 5), mogulul rap Nature Boy Jim Kelly, James Petralli (White Denim), Rizzle Kicks și Ana Tijoux. Diversitatea vocilor de pe album, un merit incontestabil al formației Morcheeba, subliniază influența pe care o trupa o exercită asupra asupra unor artiști la distanță de generații întregi.

Miercuri, 11 decembrie, accesul în Arenele Romane va fi permis începând cu ora 19.00, iar concertul va începe de la ora 20.00. Cortul este încălzit. Biletele intră în vânzare de luni, 16 septembrie. Presale: până pe data de 22 septembrie inclusiv, biletele costă 200 lei (Golden Ring) și 110 lei (Regular).

Începând cu data de 23 septembrie, biletele sunt disponibile la preţurile de 220 lei (Golden Ring) și 120 lei (Regular). În ziua spectacolului, biletele vor costa 250 lei (Golden Ring) și 150 lei (Regular). Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librariile Cărtureşti). Biletele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Morcheeba - "Gimme Your Love" (Lyric Video)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Morcheeba
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kings Of Leon a dezvăluit o piesă nouă, "Beautiful War" - AUDIO

Invitată la BBC Radio 1, trupa americană Kings Of Leon a interpretat în premieră o piesă nouă, intitulată "Beautiful War"....

Închide