Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Coldplay a lansat o nouă piesă, "Atlas" - AUDIO

Coldplay a lansat o nouă melodie, intitulată "Atlas", care poat fi ascultată mai jos. Piesa marchează o premieră în cariera formației, aceasta fiind inclusă pe coloana sonoră a filmului "Hunger Games: Catching Fire" ce va avea premiera în luna noiembrie 2013.
Coldplay

Coldplay

Coldplay a lansat o nouă melodie, intitulată "Atlas", care poat fi ascultată mai jos. Piesa marchează o premieră în cariera formației, aceasta fiind inclusă pe coloana sonoră a filmului "Hunger Games: Catching Fire". Este primul soundtrack al trupei iar piesa este distribuită de casa de discuri Republic Records în parteneriat cu Lionsgate Entertainment, companie ce va distribui filmul în cinematografe începând cu 22 noiembrie 2013.

Regizorul filmului, Francis Lawrence, a declarat:

"Îi respect și îi admir pe cei de la Coldplay și suntem încântați de această colaborare și de felul în care au reușit să se conecteze la temele și ideile prezentate în film. Pasiunea și entuziasmul lor pentru acest proiect au contribuit substanțial la închegarea acestei colaborări și de-abia așteptăm să împărtășim piesa "Atlas" publicului de pretutindeni."

La rândul lui, directorul Lionsgate Entertainment, Tracy McKnight, a precizat:

"Suntem extrem de onorați că una dintre emblemele muzicii rock ale generației noastre va interpreta prima piesă de pe coloana sonoră. Faptul că solistul Chris Martin este un fan al cărților cred că amplifică semnificația proiectului. Single-ul Coldplay subliniază, de altfel, nivelul artiștilor pe care i-am cooptat pentru înregistrarea coloanei sonore a peliculei.

Coldplay are la activ 5 albume ce s-au vândut în peste 60 de milioane de exemplare în întreaga lume. Anul acesta formația a fost desemnată cea mai bună trupă din istorie de către ascultătorii postului BBC Radio 2. În același top au fost incluse formații precum Pink Floyd, U2, Queen, The Rolling Stones sau The Beatles. Discul favorit al britanicilor este “A Rush of Blood to the Head”, lansat în 2002. Albumul a primit din partea The British Phonographic Industry nouă discuri de platină pentru vânzări ce au depășit 2.7 milioane de unități doar pe teritorul britanic. La nivel global discul s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare.

Coldplay - "Atlas"

Citește mai multe despre Coldplay
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Alice In Chains a lansat 2 noi clipuri, "The Devil Put Dinosaurs Here" și "Voices"

Alice In Chains continuă promovarea noului album, "The Devil Put Dinosaurs Here", și a lansat 2 noi clipuri. Este vorba...

Închide