Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Christina Aguilera a dezvăluit un teaser al noului single "We Remain" - AUDIO

Christina Aguilera a dezvăluit un preview al noului său single, "We Remain". Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului "The Hunger Games: Catching Fire", ce va debuta în cinematografe pe 22 noiembrie 2013.
Christina Aguilera

Christina Aguilera

"Iubesc mesajul transmis de filmul The Hunger Games. În curând voi lansa o piesă nouă, "We Remain", ce are o semnificație specială, atât ca mesaj adresat fanilor mei, cât și din perspectiva a ceea ce mi-a transmis filmul", mărturisea cu puțin timp în urmă Christina Aguilera.

La doar câteva ore de la acest anunț, artista pop a dezvăluit un preview de un minut și jumătate al noului single, compus pentru coloana sonoră a filmului "The Hunger Games: Catching Fire". Recent a fost făcută publică și lista completă a soundtrack-urilor acestei pelicule, printre artiștii cooptați pentru proiect numărându-se Imagine Dragons, Of Monsters and Men, Coldplay, Ellie Goulding, The Lumineers, Sia Furler.

Tracklist "The Hunger Games: Catching Fire"

 1. "Atlas" - Coldplay
 2. "Silhouettes" - Of Monsters and Men
 3. "Elastic Heart" - Sia Furler (ft. The Weeknd & Diplo)
 4. "Lean" - The National
 5. "We Remain" - Christina Aguilera
 6. "Devil May Cry" - The Weeknd
 7. "Who We Are" - Imagine Dragons
 8. "Everybody Wants to Rule the World" - Lorde
 9. "Gale Song" - The Lumineers
 10. "Mirror" - Ellie Goulding
 11. "Capital Letter" - Patti Smith
 12. "Shooting Arrows at the Sky" - Santigold
 13. "Place for Us" - Mikky Ekko
 14. "Lights" - Phantogram
 15. "Angel on Fire" - Antony and the Johnsons

Christina Aguilera a revenit anul acesta în juriul emisiunii-concurs The Voice USA, alăturându-se colegilor Adam Levine, Blake Shelton și Cee Lo Green pentru cel de-al cincilea sezon. Din perspectiva sa, întoarcerea pe platourile de filmări a fost ca o reîntregire de familie.

"Înregistrările pentru noul sezon au decurs natural, totul fiind reluat exact din punctul în care îl lăsasem. Umorul de vestiar a rămas neschimbat. Poate capul lui Blake e puțin mai mare (referire la cele trei sezoane în care concurenții săi au câștigat finala), dar în mare au rămas aceeași băieți pe care îi cunosc și îi iubesc."

Christina Aguilera - "We Remain" (Preview) [The Hunger Games Catching Fire]

Citește mai multe despre Christina Aguilera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Reunire Pink Floyd, un moment așteptat de bateristul Nick Mason

Într-un interviu acordat publicației NME, bateristul Nick Mason a mărturisit că este pregătit oricând pentru o reunire Pink Floyd. Conform...

Închide