Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Cher a lansat balada "I Hope You Find It" - LYRIC VIDEO

Cher a dezvăluit cel de-al doilea single de pe noul album, "Closer To The Truth". Piesa se numește "I Hope You Find It" și este o baladă de iubire ce pune în valoare timbrul distinctiv al artistei.
Cher

Cher

Când aproape nimeni nu se mai aștepta la un nou album Cher, artista pop în vârstă de 67 de ani a revenit în atenția mediatică după o pauză discografică de 12 ani. Noul disc, intitulat "Closer to the Truth", este cel de-al 26-lea material de studio și este "cel mai bun album de până acum", o apreciere des întâlnită în industria muzicală când vine vorba de lansări.

"Trebuie să spun, sincer vorbind, că nu sunt un mare fan Cher și am mai spus asta de un milion de ori până acum. Cred totuși că acesta este cel mai bun album de până acum", a declarat Cher pentru ABC News.

Judecând după vânzările primului single extras, "Woman's World", am putea deduce ușor că revenirea artistei nu a trecut neobservată. Piesa a urcat imediat pe primul loc în topul Billboard Hot Dance/Club Songs, reacția publicului demonstrând că Cher rămâne încă un nume cu greutate în industria muzicală.

Pentru a-și promova noul album, Cher a participat recent la emisiunea lui David Letterman, Late Show. În cadrul unui interviu de aproximativ 20 de minute artista a depănat amintiri, povestind despre perioada de început a carierei sale și despre emblemele muzicii de atunci: Jimi Hendrix, The Beatles, The Rolling Stones. Cher și-a exprimat, de asemenea, opinia cu privire la ultimele apariții Miley Cyrus, motivând că ceea ce a deranjat-o vizual nu e faptul că a dansat într-un anume fel sau că s-a dezbrăcat, ci că a făcut-o într-un mod dizgrațios.

Cher - Interviu David Letterman

În cadrul emisiunii Late Show, Cher a interpretat în premieră noul său single, "I Hope You Find It". Piesa este o puternică baladă de iubire, compusă de către artistă în colaborare cu Jeffrey Steele și Steven Robson. Single-ul va fi lansat oficial pe 4 octombrie 2013.

Noul album "Closer to the Truth" include 11 piese în varianta standard și 14 în varianta deluxe. Pentru acest material, Cher a colaborat cu artiști precum Jake Shears de la Scissor Sisters și Pink. Materialul a fost lansat oficial pe 20 septembrie, în perioada următoare Cher urmând să plece într-un turneu internațional, ale cărui date vor fi anunțate în curând.

Cher - "I Hope You Find It" (Lyric Video)

Citește mai multe despre Cher
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pet Shop Boys a lansat "Thursday" feat. Example - VIDEOCLIP

Pet Shop Boys a lansat videoclipul celui de-al patrulea single de pe noul album "Electric". Piesa promovată se numește "Thursday"...

Închide