Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL România ratează finala Eurovision 2019. Vezi cine s-a calificat Prima Semifinala Eurovision 2019Primele finaliste Eurovision 2019 după prima semifinală Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti

Cheloo (Paraziții) a lansat "Pe altă frecvență" - AUDIO

Cheloo de la Paraziții a lansat un nou single, intitulat "Pe altă frecvență". Piesa vine la doar două zile de la dezvăluirea unei alte piese noi, "Statul e târfa cu care ești obligat să te-nsori".
Cheloo

Cheloo

Fără a anunța lansarea unui nou album, Cheloo de la Paraziții a dezvăluit în ultima săptămână două piese noi. Cel mai recent single promovat se numește "Pe altă frecvență" și vine la doar două zile de la lansarea piesei "Statul e târfa cu care ești obligat să te-nsori". Ambele melodii au fost produse în studioul trupei Paraziții, 20cmrecords.

Cheloo are la activ trei materiale discografice. Albumul de debut solo, intitulat "Sindromul Tourette", a fost lansat în 2003. De pe acest album a fost extras single-ul "Vicii" cu Bitză. Trei ani mai târziu, pe 30 martie 2006, apare pe piață cel de-al doilea disc solo, intitulat "Fabricant de Gunoi", având ca piesă de promovare "Operaţiunea cur Pansat", care a fost aleasă pentru primul videoclip de pe album. Un al doilea videoclip a apărut ulterior pe posturile de specialitate, fiind în totalitate un clip animat al piesei "Smoke Flow", o colaborare cu Killarmy.

Cel mai recent album Cheloo a fost lansat în 2011, chiar de ziua de naștere a artistului. Discul "Cel care urăște" a inclus colaborări cu Freaka Da Disk, MarkOne și Fritz. Pe 24 martie, în ziua lansării albumului, a fost lansat și videoclipul piesei "Unde se termină visele".

Cheloo face parte din juriul X Factor, emisiune ce a ajuns anul acesta la cel de-al treilea sezon. Premiera X Factor 2013 a avut loc pe 22 septembrie, prima rundă de audiții aducându-l în prim-plan pe Florin Ristea, solist al trupei FreeStay. Pentru amănunte despre acest prim episod al emisiunii, puteți citi un articol anterior.

Cheloo va putea fi ascultat în concert alături de colegii din Paraziții pe 25 octombrie, la Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca. Detalii în agendă.

Cheloo - "Pe altă frecvență"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre ChelooParaziții
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa ONE pleacă în turneu național

Criss și Vlad, cei doi artiști din trupa ONE, pleacă în luna octombrie într-un turneu național, numit "Aprinde un vis",...

Închide