Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Celine Dion a lansat "Loved Me Back To Life" - AUDIO

Celine Dion a lansat primul single de pe noul album cu piese în limba engleză. Intitulată "Loved Me Back To Life", melodia a fost compusă de Sia Furler și produsă de Sham și Motesart, reprezentând trecerea artistei către un stil muzical pop-dance, ce păstrează elemente soft rock.
Celine Dion

Celine Dion

Celine Dion va reveni în curând pe scenă cu noi compoziții muzicale. Artista de origine canadiană pregătește lansarea unui nou album cu piese în engleză, încheind pauza de șase ani de la precedentul material în această limbă, "Taking Chances".

"Loved Me Back to Life" este primul single extras de pe noul album, sound-ul piesei încorporând elemente pop, dance și soft rock. Melodia este o puternică baladă de iubire compusă de cântăreața australiană Sia Furler, ce a lucrat și cu David Guetta, Flo Rida, Shakira, Rihanna,  Christina Aguilera.

Noul material discografic, intitulat de asemenea "Loved Me Back to Life", are o abordare modernă, încorporând în stilul pop specific Celine Dion elemente dance și ritmuri mai energice. Deși sound-ul este diferit, artista spune că schimbarea nu este o strategie de marketing, ci o altă etapă din viața sa.

"Nu încerc să mă reinventez și nu vreau ca oamenii să creadă că aceasta este o cu totul altă Celine. Sunt pur și simplu într-o annumită etapă a carierei mele. Am 45 de ani, sunt în floarea vârstei și nu m-am mai simțit niciodată atât de bine. Vreau să mă bucur de momentele astea."

Celine Dion a lansat de-a lungul carierei 14 albume în limba franceză și 10 albume în limba engleză. Întrebată într-un interviu despre diferențele dintre cele două limbi, artista canadiană a mărturisit că fiecare transmite o emoție diferită.

"E ca și cum ai purta o pereche de blugi sau o ținută elegantă de seară. Nu poți schimba ceea ce este în sângele tău. Limba franceză mă definește, acolo sunt rădăcinile mele. Primul meu concert a fost în limba franceză. Cred că această limbă are o altă energie interioră, e mai poetică. Atunci când cânt în engleză simt alte emoții, iar ca artist vreau să experimentez ambele tipuri de trăiri."

Albumul "Loved Me Back to Life" va fi lansat pe 5 noiembrie 2013. Materialul poate fi precomandat de pe site-ul oficial Celine Dion la prețul de 15.99 dolari în varianta CD.

Celine Dion - "Loved Me Back To Life"

Citește mai multe despre Celine Dion
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Elton John a lansat un nou clip, "Mexican Vacation" - VIDEOCLIP

"Mexican Vacation", noul videoclip semnat Elton John poate fi urmărit pe InfoMusic. Melodia este inclusă pe albumul "The Diving Board",...

Închide