Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Câștigătorii celor două bilete la concertul SELAH SUE

InfoMusic a extras câștigătorii celor două bilete la concertul SELAH SUE, de la Arenele Romane, de pe 22 septembrie. Vezi dacă ai avut noroc.

InfoMusic a pus la bătaie două bilete la concertul pe care Selah Sue îl va susține la sfârșitul acestei săptămâni în București. În urma tragerii la sorți, au ieșit câștigători: Laura Maria Plugaru și Dumitru Valentin.

Selah Sue este o revelaţie a muzicii actuale, fiind recomandată de timbrul muzical unic, sinceritatea versurilor, melodicitatea inedită datorată amestecului incitant dintre reggae, soul, jazz și funk. În plus, artista din Belgia are o prezență scenică încântătoare, de care se vor putea bucura și bucureștenii pe 22 septembrie 2013, cu prilejul concertului de la Arenele Romane. Solista va fi însoțită de o întreagă formație, făcând astfel ca experiența live să fie una de neuitat. Mai mult, Moonlight Breakfast va fi trupa care va încălzi spiritele.

Selah Sue s-a bucurat, încă de la debut, de susținerea unor artiști precum Patrice sau Farhot, care i-au produs primul album, Prince oferindu-i rolul de opening act în concertul său din Antwerp. Publicul din România a putut să o urmărească live pe Selah Sue la B'EstFest 2012.

Cei care s-au înscris în concursul InfoMusic au menționat și care este piesa lor preferată de la Selah Sue. Vă prezentăm în continuare un Top 5 cu cele mai populare melodii ale artistei în rândul cititorilor InfoMusic.

1. Selah Sue - "This World"

2. Selah Sue - "Raggamuffin"

3. Selah Sue - "Crazy Vibes"

4. Selah Sue - "Peace Of Mind"

5. Selah Sue - "Fyah Fyah"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Selah Sue
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Negură Bunget a lansat un nou clip, "Curgerea muntelui" - VIDEOCLIP

Negură Bunget va lansa pe 4 octombrie un nou EP intitulat "gind a-prins". Primul videoclip de promovare este pentru piesa...

Închide