Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorii celor două bilete la concertul SELAH SUE

InfoMusic a extras câștigătorii celor două bilete la concertul SELAH SUE, de la Arenele Romane, de pe 22 septembrie. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

InfoMusic a pus la bătaie două bilete la concertul pe care Selah Sue îl va susține la sfârșitul acestei săptămâni în București. În urma tragerii la sorți, au ieșit câștigători: Laura Maria Plugaru și Dumitru Valentin.

Selah Sue este o revelaţie a muzicii actuale, fiind recomandată de timbrul muzical unic, sinceritatea versurilor, melodicitatea inedită datorată amestecului incitant dintre reggae, soul, jazz și funk. În plus, artista din Belgia are o prezență scenică încântătoare, de care se vor putea bucura și bucureștenii pe 22 septembrie 2013, cu prilejul concertului de la Arenele Romane. Solista va fi însoțită de o întreagă formație, făcând astfel ca experiența live să fie una de neuitat. Mai mult, Moonlight Breakfast va fi trupa care va încălzi spiritele.

Selah Sue s-a bucurat, încă de la debut, de susținerea unor artiști precum Patrice sau Farhot, care i-au produs primul album, Prince oferindu-i rolul de opening act în concertul său din Antwerp. Publicul din România a putut să o urmărească live pe Selah Sue la B'EstFest 2012.

Cei care s-au înscris în concursul InfoMusic au menționat și care este piesa lor preferată de la Selah Sue. Vă prezentăm în continuare un Top 5 cu cele mai populare melodii ale artistei în rândul cititorilor InfoMusic.

1. Selah Sue - "This World"

2. Selah Sue - "Raggamuffin"

3. Selah Sue - "Crazy Vibes"

4. Selah Sue - "Peace Of Mind"

5. Selah Sue - "Fyah Fyah"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte duminică, 22 septembrie 2013

Selah Sue

Loc
Arenele Romane

Trending