Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorii celor două abonamente duble la Balkanik Festival 2013

InfoMusic a extras câștigătorii celor două abonamente duble la Balkanik Festival 2013, ce se desfășoară în perioada 13-15 septembrie. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

Cea de-a treia ediție a Balkanik Festival va avea loc în Grădina Uranus din București. InfoMusic a pus la bătaie două abonamente duble la eveniment, iar în urma tragerii la sorți au ieșit câștigători: Mihaela Popescu și Marcu Maria Alexandra.

Pe lângă selecția anuală de trupe care participă în fiecare an la crearea unei atmosfere balcanice incendiare, unice în Romania, anul acesta pe scena festivalului se va aduce un omagiu memoriei Mariei Tănase, cea care a dus muzica tradițională pe marile scene ale lumii și la marile festivaluri de muzică. În 2013, se împlinesc 100 de ani de la nașterea marii artiste și o jumătate de veac de la trecerea ei în neființă.

Vineri, 13 septembrie, pe scena Balkanik Festival, vor concerta Kal din Serbia și Fanfara Ciocarlia din Zece Prăjini. Sâmbătă vor putea fi ascultați Alexander Balanescu Quartet și Taraful Haiducilor din Clejani, iar duminică, Kottarashky & The Rain Dogs din Bulgaria și Mitsoura din Ungaria.Concertele vor fi acompaniate de un târg meșteșugăresc, proiectți de film în aer liber, expoziții de pictură și fotografie, de obiecte tradiționale, ateliere tematice, spectacole de dans, circ, bucătărie tradițională Balcanilor și multe alte surprize.

Comentează

Trending