Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Cage The Elephant a lansat "Come A Little Closer" - VIDEO

Cei de la Cage The Elephant au lansat videoclipul "Come A Little Closer". Acesta este primul single extras de pe viitorul album "Melophobia", așteptat să apară în luna octombrie.

Publicat

pe

Cage The Elephant
Cage The Elephant │ FOTO: www.facebook.com

Trupa americană de rock alternativ Cage The Elephant a lansat un videoclip pentru noul single "Come A Little Closer". Acesta este un colaj de secvențe realizate în timpul turneului de promovare a viitorului album. Trupa a anunțat că va exista și un clip oficial, cât de curând. Single-ul a fost lansat pe iTunes în luna august, iar cei care precomandă noul disc primesc piesa gratuit.

Programat să apară pe 8 octombrie, "Melophobia" este cel de-al treilea material înregistrat de formație chiar la începutul acestui an. Albumul a fost cântat în întregime pe 24 august, în cadrul unui concert intim susținut la Soundcheck din Nashville. La spectacol au fost prezenți doar prietenii și familile membriilor trupei. În această toamnă, Cage The Elephant va pleca în turneu cu Muse, pentru a cânta în deschidere.

Cage The Elephant a luat naștere în 2006, în Bowling Green, Kentucky. Primul album, lansat în 2008, s-a bucurat de succes, iar single-urile au fost în heavy rotation la numeroase radiouri din Statele Unite și Marea Britanie. De asemenea, grupul și-a câștigat fanii datorită prestațiilor live pline de energie. Pe fiecare album, Cage The Elephant a încercat sound-uri noi. Discul de debut a fost o combinație de clasic rock cu funk și blues. Cel de-al doilea material, "Thank You, Happy Birthday" s-a dus în zona punk rock, având influențe de la formații gen Pixies. În ceea ce privește noul material "Melophobia", judecând după single-ul "Come A Little Closer", se pare că trupa a experimentat rock-ul alternativ cu influențe de indie și garage rock.

Cage The Elephant - "Come A Little Closer" (Tour video)

Tracklist "Melophobia" - Cage The Elephant

  1. "Spiderhead"
  2. "Come a Little Closer"
  3. "Telescope"
  4. "It's Just Forever (Feat. Alison Mosshart)"
  5. "Take It or Leave It"
  6. "Halo"
  7. "Black Widow"
  8. "Hypocrite"
  9. "Teeth"
  10. "Cigarette Daydreams"

Cage The Elephant - "Melophobia" cover art

Trending