Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Bruno Mars va cânta la Super Bowl 2014

Cariera lui Bruno Mars este într-o continuă ascensiune. Artistul de numai 27 de ani a fost invitat să susțină un concert în pauza de la Super Bowl. Finala campionatului de fotbal american va avea loc pe 2 februarie 2014.

Publicat

pe

Bruno Mars
Bruno Mars │ FOTO: www.facebook.com

Bruno Mars a confirmat pe pagina sa de Facebook că a fost invitat să cânte la Super Bowl 2014. Finala campionatului de fotbal american este unul dintre cele mai vizionate evenimente din Statele Unite. Concertul susținut în pauza jocului este catalogat drept un puternic motor de promovare. Artiștii care au cântat în trecut au pus în scenă unele dintre cele mai spectaculoase prestații, dar și unele dintre cele mai controversate. Super Bowl 2014 va avea loc pe 2 februarie, pe stadionul Metlife Stadium din New Jersey.

Născut în Honolulu, Hawaii, Bruno Mars și-a exprimat iubirea pentru muzică de mic copil, când îl imita în diferite spectacole pe Elvis Presley. Ulterior, acesta s-a mutat în Los Angeles, pentru a-și începe o carieră în muzică. La început, Mars a fost doar compozitor pentru artiști cunoscuți ca Alexandra Burke, Travie McCoy, Adam Levine, Brandy, Sean Kingston și Flo Rida. Cariera sa solo a început în 2010 odată cu featuring-ul cu Travie McCoy și piesa "Billionaire". Melodia a devenit un hit la nivel mondial, fiind o rampă de lansare perfectă pentru Bruno Mars. Tot în 2010, acesta a lansat albumul de debut "Doo-Wops & Hooligans". Cel de-al doilea material, "Unorthodox Jukebox", a apărut în 2012, iar în prezent, artistul susține turneul "Moonshine Jungle".

În finala Super Bowl de anul acesta a fost invitată să cânte Beyonce, care a realizat un show incredibil. Aceasta a interpretat fragmente din cele mai mari hituri ale sale realizând un colaj care a avut câte puțin din tot - costume, coregrafii, artificii, flăcări, efecte vizuale, invitați surpriză și un live spectaculos. În cadrul prestației de la Super Bowl, preț de câteva minute, Destiny's Child s-a reunit. Beyonce, Michelle Williams și Kelly Rowland au cântat împreună "Bootylicious", "Independent Woman", dar și "Single Ladies", hit-ul solo al lui Beyonce din 2008.

Bruno Mars va cânta la Super Bowl 2014

Trending