Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020

Britney Spears a dezvăluit un teaser al clipului "Work Bitch" - VIDEO

Britney Spears a dezvăluit un teaser al noului său videoclip, realizat pentru piesa "Work Bitch". Melodia a fost compusă de Britney în colaborare cu will.i.am și Anthony Preston, beat-urile dance având amprenta lui DJ Otto Knows.
Britney Spears -

Britney Spears - "Work Bitch" (secvență videoclip)

Cu versuri motivaționale precum "You want a Lamborghini? / Sip martinis? / Look hot in a bikini? / You better work bitch!"Britney Spears reînvie perioada hiturilor "Womanizer" și "Criminal". "Work Bitch" este o nouă colaborare cu will.i.am, piesa având un sound dance cu beat-uri puternice de club. Noul single al lui Britney a debutat pe poziția a 12-a în topul Billboard Hot 100, înregistrând vânzări de 174 de mii de copii în doar prima săptămână de la lansare.

Videoclipul pentru "Work Bitch" a fost filmat în Malibu, California, în perioada 7 - 10 septembrie. De partea de regizare s-a ocupat Ben Mor, care a mai lucrat cu Britney Spears și în 2012, pentru single-ul "Scream & Shout".

Britney Spears pregătește lansarea celui de-al optulea album, despre care nu se cunosc încă foarte multe detalii. În viitorul apropiat ar putea fi lansată colaborarea artistei pop cu Miley Cyrus pentru piesa "SMS (BANGERZ)". Duetul nu este unul neașteptat, Miley Cyrus mărturisind în diverse apariții din presă că o admiră pe Britney. În plus, costumația sa din cadrul VMA a fost inspirată de cea a lui Britney Spears din 2000, din cadrul aceluiași eveniment.

La începutul anului 2013, Britney Spears a anunțat că nu va mai participa ca jurat în noul sezon "X Factor". Cu un salariu de 15 milioane de dolari, artista a fost cel mai bine plătit jurat din istoria emisiunilor muzicale de televiziune. Ironic, a fost și unul dintre cei mai slabi jurați, fiind considerată "foarte plictisitoare". Spears a aflat că Simon Cowell nu mai avea de gând să-i prelungească contractul, așa încât a decis să renunțe la emisiune înainte de a fi concediată.

Britney Spears - "Work Bitch" (TEASER VIDEOCLIP)

Citește mai multe despre Britney Spears
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katie Melua a dezvăluit un nou single, "Chase Me" - VIDEO

Katie Melua a dezvăluit recent o variantă acustică a piesei "Chase Me", de pe noul album "Ketevan". Melodia este compusă...

Închide