Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Britney Spears a lansat "Work Bitch" - AUDIO

Britney Spears a lansat un nou single, intitulat "Work Bitch". Piesa a fost compusă de Britney în colaborare cu will.i.am și Anthony Preston, beat-urile dance având amprenta lui DJ Otto Knows. Melodia face referire la modul în care poți avea succes, faimă, bani: "You want a Lamborghini? / Sip martinis? / Look hot in a bikini? / You better work bitch!".

Publicat

pe

Britney Spears
Britney Spears

Britney Spears a dezvăluit publicului o nouă colaborare cu will.i.am, "Work Bitch". Piesa are un sound dance cu beat-uri puternice de club, mesajul transmis fiind unul ancorat în realitățile societății: "You want a hot body? / You want a Bugatti? / You want a Maserati? / You better work bitch!". 

Videoclipul melodiei a fost filmat în Malibu, California, în perioada 7 - 10 septembrie. De partea de regizare s-a ocupat  Ben Mor, care a mai lucrat cu Britney Spears și în 2012, pentru single-ul "Scream & Shout".

Britney Spears pregătește lansarea celui de-al optulea album, despre care nu se cunosc încă foarte multe informații. În plus, artista pop a colaborat cu Miley Cyrus pentru piesa "SMS (BANGERZ)", single ce va fi dezvăluit în perioada următoare. Duetul nu este unul neașteptat, Miley Cyrus mărturisind în diverse apariții din presă că o admiră pe Britney. În plus, costumația sa din cadrul VMA a fost inspirată de cea a lui Britney Spears din 2000, din cadrul aceluiași eveniment.

La începutul anului 2013 Britney Spears a anunțat că nu va mai participa ca jurat în noul sezon "X Factor". Cu un salariu de 15 milioane de dolari, artista a fost cel mai bine plătit jurat din istoria emisiunilor muzicale de televiziune. Ironic, a fost și unul dintre cei mai slabi jurați, fiind considerată "foarte plictisitoare". Spears a aflat că Simon Cowell nu mai avea de gând să-i prelungească contractul, așa încât a decis să renunțe la emisiune înainte de a fi concediată.

Britney Spears - "Work Bitch"

Industria muzicala

Britney Spears nu o să mai fie activă pe scena muzicală

Britney Spears a declarat că nu o să revină în industria muzicală, stopând astfel niște zvonuri conform cărora ar pregăti un album nou. Găsești declarația completă a artistei în articol.

Publicat

pe

Britney Spears în videoclipul "Slumber Party"
Britney Spears în videoclipul "Slumber Party" │ FOTO: captură YouTube

Britney Spears a început noul an cu o declarație fermă. Artista a publicat pe Instagram pictura "Salomeea cu capul lui Ioan Botezătorul", realizată de artistul baroc italian Guido Reni, acompaniată de următorul text:

"Ca să fie clar, majoritatea știrilor sunt un gunoi! Continuă să spună că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album... Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală! Când scriu, scriu de distracție sau scriu pentru alții! Pentru cei dintre voi care mi-ați citit cartea, sunt multe lucruri pe care nu le știți despre mine... Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni în ultimii doi ani! Sunt o compozitoare din umbră și chiar mă bucur să fiu așa!

Mai mult, artista a stins și zvonurile care spuneau că autobiografia "The Woman in Me" ar fi fost lansată fără permisiunea ei. Spears a declarat că acele informații sunt departe de adevăr, adăugând că se simte atât de iubită și binecuvântată.

Anunțul făcut de artistă vine după ce presa străină a raportat că Charli XCX ar fi fost delegată drept compozitoare pentru un viitor album, un disc "de revenire" a lui Spears pe piața muzicală.

În 2022 și 2023, Britney Spears a fost implicată în două colaborări muzicale, cu Elton John pentru "Hold Me Closer" și cu will.i.am pentru "Mind Your Business". De asemenea, ea a lansat cartea "The Woman in Me", care detaliază experiențele din copilărie, cariera, relațiile și perioada de 13 ani în care s-a aflat sub tutela tatălui său. Autografia s-a vândut în peste un milion de copii în prima săptămână de la lansare în SUA.

Citește în continuare

Trending