Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Britney Spears a lansat "Work Bitch" - AUDIO

Britney Spears a lansat un nou single, intitulat "Work Bitch". Piesa a fost compusă de Britney în colaborare cu will.i.am și Anthony Preston, beat-urile dance având amprenta lui DJ Otto Knows. Melodia face referire la modul în care poți avea succes, faimă, bani: "You want a Lamborghini? / Sip martinis? / Look hot in a bikini? / You better work bitch!".
Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears a dezvăluit publicului o nouă colaborare cu will.i.am, "Work Bitch". Piesa are un sound dance cu beat-uri puternice de club, mesajul transmis fiind unul ancorat în realitățile societății: "You want a hot body? / You want a Bugatti? / You want a Maserati? / You better work bitch!". 

Videoclipul melodiei a fost filmat în Malibu, California, în perioada 7 - 10 septembrie. De partea de regizare s-a ocupat  Ben Mor, care a mai lucrat cu Britney Spears și în 2012, pentru single-ul "Scream & Shout".

Britney Spears pregătește lansarea celui de-al optulea album, despre care nu se cunosc încă foarte multe informații. În plus, artista pop a colaborat cu Miley Cyrus pentru piesa "SMS (BANGERZ)", single ce va fi dezvăluit în perioada următoare. Duetul nu este unul neașteptat, Miley Cyrus mărturisind în diverse apariții din presă că o admiră pe Britney. În plus, costumația sa din cadrul VMA a fost inspirată de cea a lui Britney Spears din 2000, din cadrul aceluiași eveniment.

La începutul anului 2013 Britney Spears a anunțat că nu va mai participa ca jurat în noul sezon "X Factor". Cu un salariu de 15 milioane de dolari, artista a fost cel mai bine plătit jurat din istoria emisiunilor muzicale de televiziune. Ironic, a fost și unul dintre cei mai slabi jurați, fiind considerată "foarte plictisitoare". Spears a aflat că Simon Cowell nu mai avea de gând să-i prelungească contractul, așa încât a decis să renunțe la emisiune înainte de a fi concediată.

Britney Spears - "Work Bitch"

Citește mai multe despre Britney Spears
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Sabbath lansează DVD-ul "Gathered In Their Masses" - VIDEO

Black Sabbath a încheiat recent turneul Nord American, prin care trupa promovează noul album, "13", și a anunțat lansarea unui...

Închide