Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Bere Gratis a împlinit 15 ani de activitate

Pe 20 septembrie 2013 formația Bere Gratis a împlinit 15 ani de activitate muzicală. Trupa a pregătit un turneu aniversar care va începe în luna octombrie iar în prezent lucrează la o piesă nouă, care va fi lansată în curând.
Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)

Astăzi, 20 septembrie, este o zi plină de încărcătură specială pentru fanii Bere Gratis. Trupa împlinește 15 ani de activitate - 15 ani de când inima lor bate alături de cea a publicului. Trupa a pornit la drum în urmă cu 15 ani, în 1998, cu multă naivitate sinceră, cu avântul specific vârstei și vremurilor, cu credința că întreaga lume li se așterne la picioare. Lui Mihai 'Miță' Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape) și Marius Dobre (chitară) – fondatorii grupului, li s-au alăturat Mihai 'Magga' Suciu (tobe) și Marius Mirea (bass).

Cincisprezece ani mai târziu, după multe hituri care s-au aflat pe buzele tuturor, sute de concerte în toate cele patru zări și câteva schimbări inerente de componență, cei care se înclină acum în fața Măriei Sale Publicul la sfârșitul fiecărui concert sunt: Mihai ‘Miță’ Georgescu (voce), Robert Anghelescu (clape), Marian ‘Piticu’ Săracu (tobe), Marius ‘Neuro’ Bob (chitară) și Radu Vaștag (bass). Mai maturi, dar mânați de aceeași pasiune și abnegație, fac și acum ce făceau și în urmă cu 15 ani: muzică și versuri. Notorietatea nu i-a schimbat, iar respectul față de public și-a păstrat aceeași însemnătate sacră. În prezent Bere Gratis lucrează la o piesă nouă, care va fi lansată în curând.

"Idealul este în sine o realitate în devenire. Iar noi, după 15 ani, avem avem încă idealuri", a declarat solistul Mihai Georgescu.

Bere Gratis a pregătit și un turneul aniversar intitulat "Bere Gratis 15 ani". Mai mult decât atât, Bere Gratis revine în Garajul Europa FM, pe data de 2 octombrie. Așa cum v-au obișnuit la întâlnirile precedente din Garaj, concertul va fi unul intim, ca între prieteni, cu invitați surpriză și momente speciale.

Citește mai multe despre Bere Gratis
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trupa The Mono Jacks se desparte

După 5 ani de activitate, trupa The Mono Jacks a anunțat că se desparte. Grupul va susține concertul de adio...

Închide