Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
HAVASI Concert Show

Beck a lansat un nou single, "Gimme" - AUDIO

Beck a lansat o piesă nouă, intitulată "Gimme". Single-ul face parte din "colecția de viniluri" a artistului, din această serie făcând parte și piesele lansate anterior, "Defriended" și "I Won't Be Long".
Beck

Beck

În era digitalizării vinilurile încep să recâștige teren și din ce în ce mai mulți artiști aleg să își lanseze muzica în această variantă. Pentru Beck vinilul pare să fi devenit unica formă de promovare, artistul lansând în ultimele luni 3 single-uri, toate disponibile doar în acest format.

"Timp de 10 ani am tot tatonat discuțiile privind lansarea unei serii de single-uri pe vinil. Dar am tot amânat pentru că nu știam sigur ce am să fac în cele din urmă cu ele. Îmi doream ca oamenii să le asculte", a declarat Beck într-un interviu acordat NME.

Totodată, artistul lucrează la 2 discuri, dintre care unul va fi acustic. Într-un interviu acordat revistei Rolling Stones, Beck a mărturisit că are foarte multe piese compuse, pe care speră să le finalizeze. Materialul acustic va fi lansat cel mai probabil în toamnă, până atunci artistul continuând să lanseze single-uri pe vinil.

Prima piesă lansată individual a fost "Defriended", melodia fiind dezvăluită publicului la începutul lunii iunie. A urmat apoi "I Won't Be Long", promovată o lună mai târziu. Ambele piese au influențe electro, sintetizatoarele folosite creând o atmosferă retro. Cel mai recent single din "colecția de viniluri" a artistului este "Gimme" și poate fi ascultată mai jos.

Ultimul album Beck a fost lansat în 2008. "Modern Guilt" a fost denumit de criticii publicației The Guardian "un proiect al vanității". Materialul discografic a fost nominalizat la premiile Grammy în categoria Best Alternative Album, trofeul mergând însă la Radiohead pentru discul "In Rainbows".

Beck - "Gimme"

Citește mai multe despre Beck
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
OCS a lansat noul single "Am ce dau" - AUDIO

Omul cu șobolani a lansat un nou extras de pe viitorul album "Marea Căutare". Single-ul se intitulează "Am ce dau"...

Închide