Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Bateristul de la Bon Jovi a fost dus de urgență la spital

Tico Torres, bateristul de la Bon Jovi, a fost operat de urgență de apendicită. Trupa a fost nevoită să amâne turneul până ce acesta se recuperează complet.

Publicat

pe

Bon Jovi
Bon Jovi │ FOTO: www.facebook.com

Cei de la Bon Jovi au fost nevoiți să-și anuleze concertul din Mexico City de pe 10 septembrie din cauza problemelor de sănătate ale bateristului Tico Torres. Acesta a fost operat de urgență de apendicită. Doctorii au reuși să prevină ruperea apendicelui inflamat, care ar fi putut provoca o peritonită sau un abces abdominal. Întrucât recuperarea lui Torres va mai dura, formația a amânat următoarele concerte ale turneului, acestea urmând să fie reprogramate. Solistul Jon Bon Jovi a transmis un mesaj fanilor, în care le mulțumește pentru susținere și înțelegere și explică ce s-a întâmplat.

Tico Torres a fost operat de apendicită. Din fericire, intervenția chirurgicală a fost un succes iar Tico se recuperează sub supravegherea medicilor de la spitalul American British Cowdray Hospital. Vrem să le mulțumim doctorilor, asistentelor și întregului personal al spitalului pentru ajutorul oferit prietenului nostru în astfel de momente dificile.

Vom rămâne alături de Tico în Mexico City până se va recupera complet. David și cu mine am petrecut ziua la spital împreună cu el și Tico vă mulțumește pentru toate gândurile bune și rugăciunile voastre. Vrea ca toată lumea să știe că el și-a dorit să cânte. Chiar le-a promis doctorilor că se va întoarce pentru operație, după concert, însă aceștia i-au interzis.

Știm că mulți dintre voi faceți eforturi mari și veniți din toate colțurile lumii pentru a ne vedea în concerte. Dorința noastră este să vă oferim tot ce este mai bun de fiecare dată. Ne cerem scuze pentru cele intâmplate și pentru schimbările ce au survenit. Vom reprograma toate concertele pe care putem și vom relua turneul în decembrie - Jon Bon Jovi.

PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending