Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

B-side: O formaţie nou apărută în peisajul românesc

B-side este o trupă nou apărută în industria muzicală, care va susţine concertul de debut în această formulă pe data de 26 septembrie în locaţia Tête à Tête din zona parcului Herăstrău.
B-side: Ana Băncescu, Andreas Aron şi Tudor D Popescu

B-side: Ana Băncescu, Andreas Aron şi Tudor D Popescu │ FOTO: Claudiu Popescu

Astfel, B-side înseamnă o trupă de muzică indie, care îi are drept componenţi pe Ana Băncescu (voce, pian), Andreas Aron (bass) şi Tudor D Popescu (tobe).

Solista Ana Băncescu, strănepoata marelului compozitor George Enescu, a debutat ca şi backing vocals pentru Paula Seling, fiind absolventă a Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti. A colaborat cu numeroşi producători, pentru ca mai apoi să îşi compună propriile partituri muzicale şi astfel a susţinut concerte în formulă de duo alături de basistul/contrabasistul Adrian Neacşu. Anul trecut, una din piesele scrise de aceasta alături de Andreas Aron şi produsă de Ciprian Lemnaru ("Penny Chillin") a cunoscut numeroase aprecieri pozitive în urma difuzării acesteia în heavy-rotation pe postul Radio Guerrilla.

Andreas Aron este un apreciat basist şi contrabasist, membru în formaţiile Cuantune şi Pixels. Aceasta a mai susţinut concerte de jazz alături de Elena Moroşanu, membră Jazzappella. A fost parte din band-ul de jazz Hot Club de Bucharest şi alături de Ana a susţinut recitaluri sub titulatura DayBreak.

Tudor D Popescu, absolvent UNATC, lucrează în domeniul filmului, realizează sound-design, montaj de sunet şi este cunoscut în peisajul muzical drept fostul toboşar Robin and the Backstabbers şi în prezent ca cel din trupa Pixels.

Cei trei artişti au creat această entitate distinctă din dorinţa de a extinde graniţele limbajului muzical şi a aduce bucurie în sufletele ascultătorilor. Prima şedinţă foto poartă semnătura lui Claudiu Popescu, iar în momentul de faţă se pregăteşte un prim single. Pentru a vă face o primă impresie despre concertul din 26 septembrie, vă invităm să ascultaţi creaţia "Penny Chillin".

Ana Băncescu - Penny Chillin

Citește mai multe despre Andreas AronCuantunePixels
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Holograf va susține în noiembrie două concerte la Sala Palatului

Holograf va reveni în noiembrie pe scena Sălii Palatului pentru a susține două concerte. Pe 25 și 26 noiembrie publicul...

Închide