Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story

Aylin and The Lucky Charms au lansat "Kiss" feat. Alexandru Burcea - VIDEOCLIP

Aylin and The Lucky Charms au lansat în colaborare cu Alexandru Burcea un nou single, intitulat "Kiss". Videoclipul piesei a fost filmat live în Vama Veche și ne reaminteste de vara care a trecut, de vacanta și de mare.
Aylin and The Lucky Charms -

Aylin and The Lucky Charms - "Kiss" feat. Alexandru Burcescu

Piesa "Kiss", cântată şi filmată live La Pescărie, în Vama Veche, este compusă de Cristina şi Bazooka de la Moonlight Breakfast şi este cel de-al patrulea extras de pe albumul "Cloud", după "Crezi în mine", "Cloud" şi "Chemistry".

"Kiss" este primul videoclip în care Aylin apare alături de trupa The Lucky Charms, formată din: Andy Ava, la chitară, Johnny Bica, la clape, Laurenţiu Stoica, la sax, şi Iulian Nicolau, la tobe. Clipul este realizat în colaboare cu Alexandru Burcea la flaut, fost membru al formaţiei Mandinga. Videoclipul, regizat si produs tot de Alexandru Burcea şi montat de City Visuals, aduce în prim-plan şi maşina oficială "Aylin and The Lucky Charms" – taxiul londonez.

Aylin & The Lucky Charms Feat. Alexandru Burcea - "Kiss"

Odată cu noul videoclip, Aylin lansează accesoriile "The Lucky Charms". Norişorii sunt creaţi de către designerul de bijuterii Carla Szabo şi sunt inscripţionaţi cu versuri din melodiile ce aparţin albumului Cloud.

"Proiectul cu Carla Szabo are o semnificaţie deosebită pentru mine, pe de o parte pentru că punctează acest nou videoclip în care apar pentru prima dată baieţii mei din The Lucky Charms, iar pe de altă pentru că reprezintă un gest prin care vrem sa aratăm că muzica frumoasă inspiră", declară Aylin Cadîr.

Accesoriile "The Lucky Charms" vor fi disponibile în magazinele Eva şi Cărtureşti, dar şi la concertele Aylin and The Lucky Charms.

Making off Aylin Cadir & Carla Szabo - Lucky Charms

Aylin Cadîr s-a născut într-o familie de turci din Constanţa, România. La vârsta de 16 ani participă la un concurs de televiziune, care îi schimbă viaţa. În urma concursului s-a format trupa Pops, din care Aylin a făcut parte împreuna cu alte trei fete. În anul 2004 intră la facultatea de teatru a "Universităţii Hyperion", avându-i ca profesori pe Emil Hossu şi Catrinel Dumitrescu. În paralel, îşi formează o trupă formată din tineri instrumentişti de jazz cu care susţine concerte în cluburi de specialitate din Bucureşti şi din ţară.

Din dorinţa de a cânta piese proprii apare primul album, "Cloud", primul single fiind piesa cu acelaşi nume. Filmează videoclipuri la piesele "Cloud" şi "Chemistry", la fiecare din ele lucrând cu echipe de tineri cineaşti.

În prezent, Aylin susţine concerte alături de trupa ei "The Lucky Charms" cu care a început deja să pregătească următorul album. Lansarea videoclipului "Kiss" marchează trei premiere: primul videoclip în care apar "The Lucky Charms", prima colaborare cu Alex Burcea şi primul videoclip al unei piese cântate live.

Citește mai multe despre Aylin Cadir
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Nominalizările MTV EMA 2013 (Europe Music Awards)

Cursa pentru premiile MTV EMA 2013 a început. Lista nominalizărilor a fost dezvăluită, fanii putându-și vota favoriții începând de astăzi,...

Închide