Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Avicii lansează "Lay Me Down" feat. Adam Lambert și Nile Rodgers - PREVIEW

Avicii pregătește lansarea noului single "Lay Me Down", o colaborare cu Adam Lambert și Nile Rodgers. Piesa este extrasă de pe albumul de debut "True", ce apare luna aceasta.

Publicat

pe

Avicii
Avicii │ FOTO: www.facebook.com

Avicii se bucură de un succes enorm în ultimii ani, fiind unul dintre cei mai bine plătiți DJ din lume în 2012. Potrivit unui top publicat de revista Forbes, artistul suedez a avut un profit de 12 milioane de lire sterline. Recent, acesta a lansat un preview al noului single "Lay Me Down". Piesa este o colaborare cu Adam Lambert și Nile Rodgers și va fi inclusă pe albumul de debut. Intitulat "True", materialul este așteptat să apară pe 13 septembrie.

Primul disc al lui Avicii va include numeroase colaborări cu artiști din diferite zone muzicale, precum cântărețul de country Mac Davis, Mike Einzinger de la Incubus, cântărețul de soul Aloe Blacc și Dan Reynolds de la Imagine Dragons. Primul single extras a fost "Wake Me Up", lansat în luna iunie. Melodia s-a bucurat de succes internațional, ajungând pe locul 1 în numeroase topuri din Europa. Cântecul a fost chiar desemnat de anumite publicații drept "imnul verii".

Producătorul și DJ-ul Avicii a început să realizeze remixuri și să producă piesă la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți precum John Dahlback și David Guetta. A cunoscut pentru prima dată succescul internațional la doar 22 de ani, când single-ul "Levels" (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări.

Avicii - "Lay Me Down" feat. Adam Lambert și Nile Rodgers (Preview)

Comentează

Trending