Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concert Emeli Sandé VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică

Arcade Fire promovează trei piese noi printr-un clip de 22 de minute - VIDEO

După lansarea unui videoclip de aproximativ 8 minute pentru single-ul "Reflektor", Arcade Fire continuă promovarea noului album printr-un clip de 22 de minute regizat de către Roman Coppola. Trupa dezvăluie astfel trei piese noi: "Here Comes the Night Time", "We Exist" și "Normal Person".
Arcade Fire

Arcade Fire

Aflați în plin proces de promovare a noului album, membrii Arcade Fire au concertat pe 28 septembrie în cadrul unuia sintre cele mai populare show-uri din America, Saturday Night Live. Aici trupa a interpretat single-ul central al noului disc, "Reflektor", profitând de ocazie pentru a dezvălui și o piesă nouă, "Afterlife". După această apariție la SNL, postul NBC a transmis un show de 30 de minute al formației, concert prin care Arcade Fire a promovat trei piese noi: "Here Comes the Night Time", "We Exist" și "Normal Person".

Pentru ca cele trei melodii să aibă parte de o expunere cât mai bună, Arcade Fire a lansat pe YouTube un clip de 22 de minute. Regizat de Roman Coppola, videoclipul prezintă trupa în cadrul unui concert, atmosfera fiind pigmentată de apariția unor actori precum Zach Galifianakis ( "The Hangover", "Due Date") și James Franco ("Oz the Great and Powerful", "This Is the End").

Cei șapte canadieni de la Arcade Fire au cucerit industria muzicală în 2011, aducând o gură de aer proaspăt în peisajul indie rock. Albumul "The Suburbs", lansat în 2010, i-a plasat printre cele mai populare trupe ale momentului, adăugându-le în palmares un premiu Grammy și unul Juno la categoria "Albumul anului", precum și un Brit Award pentru cel mai bun material discografic internațional.

"Reflektor" este cel de-al patrulea disc al trupei, piesa centrală beneficiind de o colaborare inedită cu David Bowie, un fan declarat al formației. Pentru noul material, canadienii au lucrat cu producătorul James Murphy, care are doar cuvinte de laudă atunci când vine vorba despre trupă și muzica lor.

"Cu toții sunt fenomenal de talentați și plini de idei, așa încât piesele curg una după alta. Ultima oară când am crezut că albumul este gata, m-am întors în studio trei zile mai târziu pentru niște mixaje și compuseseră în timpul ăsta încă două piese. Și atunci reacția mea a fost: OK, să le înregistrăm și pe acestea. Piesele sună grozav, vă spun sincer", a mărturisit cu ceva timp în urmă producătorul James Murphy.

"Reflektor" va fi lansat pe piață pe 29 octombrie 2013.

Arcade Fire - "Here Comes the Night Time"

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=_fFAKrIntzY&W=600]

Tracklist "Reflektor" - Arcade Fire

Disc 1:

 1. "Reflektor"
 2. "We Exist"
 3. "Flashbulb Eyes"
 4. "Here Comes the Night Time"
 5. "Normal Person"
 6. "You Already Know"
 7. "Joan of Arc"

Disc 2:

 1. "Here Comes the Night Time II"
 2. "Awful Sound (Oh Eurydice)"
 3. "It's Never Over (Oh Orpheus)"
 4. "Porno"
 5. "Afterlife"
 6. "Supersymmetry"

Citește mai multe despre Arcade Fire
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor: Concurenții tineri de 14-17 ani fac legea în noul sezon - VIDEO

Delia, Cheloo și Dan Bittman au evaluat o nouă serie de pretendenți la trofeul X Factor România. Cel de-al treilea...

Închide