Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

"Applause", ultimul hit Lady Gaga, remixat de Empire of the Sun - AUDIO

Empire of the Sun a lansat recent un remix al ultimului hit Lady Gaga, "Applause". Duo-ul australian promovează în prezent cel de-al doilea material discografic, "Ice on the Dune", apărut pe piață pe 14 iunie 2013.

Lady Gaga - "ARTPOP" promo image

Empire of the Sun a inclus în portofoliul remixurilor o variantă electro a single-ului "Applause", extras de pe ultimul album Lady Gaga. Noua versiune atribuie melodiei un aer de club, ducând aplauzele dincolo de stilul "ARTPOP".

Duo-ul australian de muzică electronică Empire of the Sun a debutat în forţă în 2008 cu albumul "Walking On A Dream". Materialul discografic s-a bucurat de un real succes, fiind nominalizat la 11 categorii în cadrul Australian Recording Industry Association Music Awards of 2009. Discul a inclus hiturile "We Are The People",  "Standing on the Shore", "Without You" și "Half-Mast", prezente în topurile de specialitate. 

Cei doi muzicieni-producători de origine australiană, Luke Steele şi Nick Littlemore, au reuşit să îşi creioneze o imagine care pare desprinsă dintr-o realitate paralelă, sound-ul trupei fiind comparat cu muzica produsă de Prince, Duft Punk, Mercury Rev, Angelo Badalamenti, Funkadelic and the Muppets.

Empire of the Sun a lansat anul acesta cel de-al doilea material discografic, "Ice on the Dune". Împreună cu albumul a fost lansat și un trailer produs de Kelvin Optical, precum și o poveste ce oferă publicului oportunitatea de a înțelege procesul creativ din spatele discului.

"Applause", primul single Lady Gaga extras de pe albumul "ARTPOP", a ocupat poziția a patra în topul Billboard Hot 100, fiind certificat cu platină în Italia. Piesa a primit review-uri pozitive, criticii de la The Washington Post identificând în sound-ul melodiei elemente din zona  Annie Lennox și David Bowie. Următorul single ce va fi promovat de artista pop va fi ales de către fanii săi. Mai multe detalii despre acest subiect puteți afla dintr-un articol anterior.

Lady Gaga - "Applause" - Empire of the Sun Remix

Citește mai multe despre Lady Gaga
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision anunță schimbări în regulament

Organizatorii concursului Eurovision au anunțat o serie de modificări în regulamentul ce vizează juriul. Schimbările vin pe fondul unor acuzații...

Închide