Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Se lansează aplicația John Lennon: The Bermuda Tapes

Cu ocazia aniversării a 33 de ani de la lansarea albumului "Double Fantasy" semnat de Lennon și Yoko, se lansează o aplicație ce va include video-uri și demo-uri rare cu cei doi, realizate în timpul vacanței din Bermuda.
Yoko Ono și John Lennon (22 august 1980, New York)

Yoko Ono și John Lennon (22 august 1980, New York)

Pe data de 5 noiembrie va fi lansată în iTunesc Store aplicația "John Lennon: The Bermuda Tapes" ce va oferi fanilor ocazia să vadă înregistrări din timpul vacanței lui John Lennon în Bermuda. De asemenea, aplicația va include piese pe care artistul le-a realizat împreună cu soția sa Yoko Ono. Călătoria pe celebrele insule a avut loc în 1980, chiar cu câteva luni înainte ca Lennon să fie omorât. Partea video este regizată de Michael Epstein.

În timpul vacanței, Yoko și Lennon au lucrat la albumul lor "Double Fantasy", iar aplicația include demo-urile ale pieselor "Woman", "Starting Over", "I'm Losing You," "(Just Like) Starting Over," "Nobody Told Me" și "Dear Yoko,". Materialul a fost al șaptelea din cariera solo a lui Lennon. Lansat în noiembrie 1980, inițial albumul nu a primit recenzii bune. Lennon a fost omorât la 3 săptămâni de la apariția discului și astfel, "Double Fantasy" a primit semnificație aparte. A devenit un succes comercial la nivel mondial și a primit în 1981 Premiul Grammy la categoria Albumul Anului. Toți banii strânși de pe urma aplicației vor fi donați campaniei "Imagine There's No Hunger", realizată de fundația WhyHunger.

Cred că această aplicație surprinde dialogul artistic pe care eu și John l-am împărtășit și este în același timp un nou mod care ne ajuta să ne imaginăm o lume fără foamete, a declarat Yoko.

John Lennon - "(Just Like) Starting Over"

Yoko - "Kiss Kiss Kiss"

Citește mai multe despre John Lennon
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Trooper a lansat un nou single, "N-am timp de pierdut" - AUDIO

Trooper va lansa pe 5 octombrie 2013 un albumul "Atmosfera". Noul extras pe single este piesa "N-am timp de pierdut"...

Închide