Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Antonia și Puya au lansat clipul "Hurricane" - VIDEOCLIP

Antonia și Puya au lansat videoclipului celui mai nou single realizat împreună. Este vorba despre "Hurricane", iar clipul poate fi urmărit pe InfoMusic.
Secvență videoclip Antonia feat. Puya

Secvență videoclip Antonia feat. Puya "Hurricane"

Antonia și Puya au decis să lanseze împreună piesa "Hurricane", care acum se bucură și de un videoclip. Fiind o fană a muzicii hip hop, Antonia își dorea de foarte mult timp să lucreze cu Puya. Melodia este compusă și produsă de Andrei Prodan și Claudiu Ursache, adică The Farmes. Aceștia au mai semnat hiturile "Jameia" și  "Nu stau în  Hawaii".

Mi-a plăcut "Hurricane" de la prima ascultare, este o piesă puternică, are un mesaj profund și m-am bucurat că Puya a acceptat să o cântăm împreună. Îi mulțumesc și lui și băieților de la The Farmers. Sper ca "Hurricane" să fie pe placul fanilor mei", a declarat Antonia.

Cei doi au mai realizat împreună și piesa "Doamna și vagabondul", care nu s-a bucurat însă de o lansare oficială. Intitulată după celebrul desen animat "Lady and the Tramp" (Walt Disney 1995), melodia a fost prezentată în premieră în cadrul unui concert susținut de Antonia și Puya într-un club din Brașov.

Antonia iubește muzica hip-hop la fel ca și mine. Tot timpul am avut impresia că genul ăsta o prinde mai bine decât ce a cântat până acum. Blocați în tehnologie, mult prea ocupați să ne mai uităm în jurul nostru, ne robotizăm din ce în ce mai mult. De-aia "dragoste nu poți să găsești /poate doar în povești", a spus Puya.

Antonia feat. Puya - "Hurricane" (Videoclip)

Citește mai multe despre AntoniaPuya
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Inna vorbește despre viața sa într-o scrisoare deschisă

"A venit vremea să vă scriu...", așa își începe Inna scrisoarea deschisă. Artista le mulțumește atât fanilor care o susțin,...

Închide