Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Antonia este noua imagine Avon - VIDEO

Dacă în luna iulie Antonia își îndemna fanii să poarte prima sa colecție de haine, acum artista le recomandă să folosească noua gamă de produse pentru machiaj Avon by Antonia.
Antonia la shooting pentru Avon Space (Varsovia)

Antonia la shooting pentru Avon Space (Varsovia)

După ce a lansat o linie haine, Antonia a devenit imaginea unei noi game de produse Avon. Artista a filmat și o reclamă, în care este folosit hitul "Jameia". Cariera Antoniei este într-o continuă ascensiune, piesele sale tranformându-se în hituri într-un timp record. Cel mai recent exemplu, este single-ul "Hurricane", o colaborare cu Puya. Lyric video-ul melodiei, lansat pe 2 canale oficiale de YouTube, a strâns în mai puțin de 15 zile peste 2 milioane de vizualizări.

Cântecul vine cu un sound total diferit față de ce a cântat Antonia până acum. "Hurricane" se diferențiază de pop-dance-ul ce domină radiourile comerciale din România. Totuși melodia ne duce cu gândul la cea a lui Eminem cu Rihanna"Love The Way You Lie", ca mesaj și ritmuri în unele pasaje muzicale.

Antonia a luat prin surprindere scena muzicală românească, popularitatea sa crescând peste noapte. Artista și-a petrecut adolescența în Statele Unite ale Americii, unde a crescut în Las Vegas și Utah. Astfel, influențele sale muzicale vin din zona genurilor R'n'B și soul, lucru vizibil nu doar în muzică, ci și în atitudinea artistei. Prima dată am auzit de Antonia pe single-urile lui Tom Baxter, "Roses on fire" și "Morena", care s-au bucurat de succes și au rulat în heavy rotation la toate radiourile comerciale din România. Recunoașterea la nivel internațional a venit odată cu single-ul "Shake it Mamma". Pe de altă parte, piesa a marcat sfârșitul colaborării cu Tom Baxter și începutul unei cariere solo. Antonia a semnat cu cei de la Global Music Management, care o au și pe Inna în portofoliu și după e serie de single-uri prezentate cu succes începând cu vara lui 2012, artista va lansa și albumul solo de debut până la sfârșitul anului.

Noua gamă de machiaj Avon by Antonia

Citește mai multe despre Antonia
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mel B pregătește piese noi și un posibil duet cu Geri Halliwell

Fosta membră Spice Girls, Mel B a dezvăluit că a înregistrat câteva piese noi. În plus, sunt mari șanse ca...

Închide