Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Andreea Bănică a lansat "Bumerang" feat. Kio - AUDIO

Andreea Bănică a prezentat în premieră la gala Media Music Awards 2013 un nou single. Acesta se intitulează "Bumerang" și este o colaborare cu rapper-ul Kio.
Andreea Bănică -

Andreea Bănică - "Bumerang" feat. Kio

Printre artiștii care au prezentat în premieră piese noi la gala Media Music Awards 2013 s-a numărat și Andreea Bănică. Artista a cântat alături de tânărul rapper Kio noul single "Bumerang". Întrucât melodia are ritmuri orientale, cei doi artiști au pregătit un show cu aceeași tematică. Andreea Bănică și dansatorii ei au creat pe scenă o atmosferă incendiară. Single-ul este din nou o producție Laurențiu Duță și vorbește despre dragostea care, ca un bumerang, ne face să iertăm și să ne întoarcem de fiecare dată la cel pe care îl iubim.

Cu mari emoții și bucurie vă prezint cântecul meu nou, "BUMERANG". Mulumesc lui Dumnezeu că îmi dă putere de muncă și inspirație să fac melodii frumoase și vouă că sunteți alături de mine!

A fost dragoste la prima ascultare! Laurențiu este unul dintre cei mai talentați compozitori din România, iubesc "În lipsa ta" și sunt îndrăgostită de "Bumerang". Le mulțumesc tuturor fanilor care m-au făcut să mă simt excepțional pe scena de la Sibiu, și tuturor prietenilor mei de pe Facebook care mă susțin necondiționat, a declarat Andreea Bănică.

În afară de prestația spectaculoasă, Andreea Bănică a fost și una dintre cele mai elegante apariții de pe covorul verde de la Media Music Awards. Artista și-a făcut apariția într-o rochie aurie, strălucitoare pe care a asortat-o cu o pereche de pantofi eleganți, de culoare neagră și cu un plic roșu. Ultimul single lansat de Andreea Bănică a fost "În lipsa ta", o colaborare cu What's Up. Piesa a fost foarte bine primită de către public, devenind în scurt timp una dintre cele mai difuzate melodii românești.

Andreea Bănică - "Bumerang" feat. Kio

Citește mai multe despre Andreea Bănică
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sepultura a lansat "The Age Of The Atheist" - AUDIO

Sepultura va lansa pe 25 octombrie cel de-al 13-lea material discografic intitulat "The Mediator Between the Head and Hands Must...

Închide