Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Anda Adam a lansat "Dacă ar fi" - TEASER

Până la gala Media Music Awards 2013, unde Anda Adam va prezenta în premieră noul videoclip "Dacă ar fi", artista a dezvăluit un teaser pe care îl puteți urmări pe InfoMusic.
Anda Adam

Anda Adam

Anda Adam a început săptămâna cu o surpriză pentru fani. Artista a lansat teaserul noului videoclip "Dacă ar fi". Acesta o prezintă pe Anda Adam pe un teren de rugby dar și în ipostaze sexy alături de un bărbat misterios, într-un vestiar. Clipul va avea premiera oficială în cadrul galei Media Music Awards 2013. Evenimentul se va desfășura la Sibiu, pe 19 septembrie. Noul single produs de HaHaHa Production vine după aproape un an de la lansarea ultimului single, "AMO".

"Dacă ar fi" este, așa cum îmi place mie să cred, melodia celor care s-au iubit nebunește și care, din pricina micilor neînțelegeri, ajung în situația de a se despărți pentru că, aparent, nu văd nicio altă soluție. Este piesa despre suișurile și coborâșurile din viața fiecărui cuplu, spune Anda Adam

Filmările videoclipului au avut loc pe Stadionul Arcul de Ttriumf din București și au durat peste zece ore. În plus, artista a fost acompaniată de echipa de fotbal american a României și de motocicliști cascadori. În regia lui Florin Botea, clipul va fi o producție inedită, cu adrenalină, suspans, dans și iubire.

Am filmat zece ore în continuu, în timpul zilei pe stadion și noaptea pe motocliclete alături de cei mai buni cascadori pe care i-am văzut vreodată. Videoclipul este regizat de Florin Botea. Sunt foarte încântată de produsul final și abia aștept să lansăm varianta completă. Le mulțumesc tuturor celor implicați în proiect și domnului Alin Petrache, Președintele Federației Române de Rugby, pentru sprijinul acordat pentru filmările pe stadion, a declarat Anda Adam.

Anda Adam - "Dacă ar fi" (Teaser)

Citește mai multe despre Anda Adam
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Franz Ferdinand a lansat un clip horror, "Evil Eye" - VIDEOCLIP

Franz Ferdinand a lansat pe 27 august 2013 albumul "Right Thoughts, Right Words, Right Action". Noul single care beneficiază de...

Închide