Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

"AM", noul album Arctic Monkeys poate fi ascultat integral pe iTunes

Înainte de lansarea oficială a celui de-al cincilea album, trupa Arctic Monkeys a dezvăluit tracklistul complet și a pregătit o surpriză pentru fani.

Arctic Monkeys

Cu puțin timp înainte de lansarea oficială a noului album, cei de la Arctic Monkeys au decis să ofere fanilor oportunitatea de a asculta integral material. Intitulat "AM", acesta este disponibil pe iTunes, până pe data de 9 septembrie. Trupa a început promovarea discului în luna iunie, când a decis să cânte în concerte primele melodii noi, "Mad Sounds" și "Do I Wanna Know", ce a fost chiar primul single extras. În timpul verii, formația a mai dezvăluit piesele "Why’d You Only Call Me When You’re High?", "Stop The World I Wanna Get Off With You" (inclusă pe B-side-ul celui de-al doilea single) și "I Want It All".

"AM" este cel de-al cincilea album al grupului și a fost produs de James Ford în colaborare cu Ross Orton de la Sage & Sound Recording din Los Angeles. Materialul este format din 12 piese, ce includ colaborări cu nume precum Josh Homme, solistul de la Queens of the Stone Age, chitaristul Bill Ryder-Jones și bateristul Pete Thomas (Elvis Costello, The Attractions). În ceea ce privește sound-ul noului disc, solistul Alex Turner, a precizat că principalele influențe au venit din muzica lui Dr. Dre, Outkast, Aaliyah și Black Sabbath.

Tracklist "AM" - Arctic Monkeys:

 1. Do I Wanna Know?
 2. R U Mine?
 3. One for the Road
 4. Arabella
 5. I Want It All
 6. No.1 Party Anthem
 7. Mad Sounds
 8. Fireside
 9. Why'd You Only Call Me When You're High?
 10. Snap Out of I
 11. Knee Socks
 12. I Wanna Be Yours
Arctic Monkeys - AM

Arctic Monkeys - AM

Citește mai multe despre Arctic Monkeys
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Soundgarden a lansat un nou clip, "Halfway There" - VIDEOCLIP

Chiar dacă a fost lansat în luna noiembrie 2012, Soundgarden continuă să promoveze albumul "King Animal" prin lansarea unui nou...

Închide