Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

"AM", noul album Arctic Monkeys poate fi ascultat integral pe iTunes

Înainte de lansarea oficială a celui de-al cincilea album, trupa Arctic Monkeys a dezvăluit tracklistul complet și a pregătit o surpriză pentru fani.

Publicat

pe

Arctic Monkeys │ FOTO: www.facebook.com

Cu puțin timp înainte de lansarea oficială a noului album, cei de la Arctic Monkeys au decis să ofere fanilor oportunitatea de a asculta integral material. Intitulat "AM", acesta este disponibil pe iTunes, până pe data de 9 septembrie. Trupa a început promovarea discului în luna iunie, când a decis să cânte în concerte primele melodii noi, "Mad Sounds" și "Do I Wanna Know", ce a fost chiar primul single extras. În timpul verii, formația a mai dezvăluit piesele "Why’d You Only Call Me When You’re High?", "Stop The World I Wanna Get Off With You" (inclusă pe B-side-ul celui de-al doilea single) și "I Want It All".

"AM" este cel de-al cincilea album al grupului și a fost produs de James Ford în colaborare cu Ross Orton de la Sage & Sound Recording din Los Angeles. Materialul este format din 12 piese, ce includ colaborări cu nume precum Josh Homme, solistul de la Queens of the Stone Age, chitaristul Bill Ryder-Jones și bateristul Pete Thomas (Elvis Costello, The Attractions). În ceea ce privește sound-ul noului disc, solistul Alex Turner, a precizat că principalele influențe au venit din muzica lui Dr. Dre, Outkast, Aaliyah și Black Sabbath.

Tracklist "AM" - Arctic Monkeys:

  1. Do I Wanna Know?
  2. R U Mine?
  3. One for the Road
  4. Arabella
  5. I Want It All
  6. No.1 Party Anthem
  7. Mad Sounds
  8. Fireside
  9. Why'd You Only Call Me When You're High?
  10. Snap Out of I
  11. Knee Socks
  12. I Wanna Be Yours
Arctic Monkeys - AM

Arctic Monkeys - AM

Trending