Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Alice In Chains a lansat 2 noi clipuri, "The Devil Put Dinosaurs Here" și "Voices"

Alice In Chains continuă promovarea noului album, "The Devil Put Dinosaurs Here", și a lansat 2 noi clipuri. Este vorba despre videoclipul piesei de titlu și "Voices" care pot fi urmărite pe InfoMusic.
Alice In Chains

Alice In Chains

Alice In Chains continuă promovarea noului album, "The Devil Put Dinosaurs Here", și a lansat 2 noi clipuri. Este vorba despre videoclipul piesei de titlu și "Voices" care pot fi urmărite pe InfoMusic mai jos. Discul a ieșit pe piață în data de 14 mai 2013 prin intermediul casei de discuri Virgin/EMI Records. Este primul album după o pauză de patru ani, acesta fiind înregistrat alături de producătorul Nick Raskulinecz, cunoscut pentru colaborările sale cu Rush, Deftones, Foo Fighters, Marilyn Manson sau Velvet Revolver.

"The Devil Put Dinosaurs Here" este al doilea disc alături de solistul William DuVall, care l-a înlocuit pe Layne Staley găsit mort în locuința sa în 2002. Despre noul album Jerry Cantrell, liderul trupei, a declarat:

"Nu cred că va fi cineva surprins de ce va asculta... suntem noi dar într-un mod unic. "The Devil Put Dinosaurs Here" are elemente și influențe din toate albumele noastre dar nu sună ca niciunul din ele. Practic este următorul capitol Alice In Chains iar acesta o sa fie unul mare. Personal cred că "Black Gives Way to Blue" a ridicat ștacheta la cel mai înalt nivel din cariera noastră și sper ca noul disc să conecteze fanii în același mod.

Alice In Chains - "Voices"

Alice In Chains - "The Devil Put Dinosaurs Here"

Primul album lansat după moartea frontman-ului Layne Staley, "Black Gives Way to Blue", a apărut în anul 2009 după o pauză de 16 ani. Inspirația pentru acest album a fost tocmai moartea legendarului solist, materialul realizat constituind un fel de mesaj de despărțire pentru Staley. Discul a primit din partea RIAA (Recording Industry Association of America) discul de aur pentru vânzări de peste 500.000 de exemplare pe teritoriul american, la nivel global albumul depășind 1 milion de unități.

Cu cinci albume lansate, Alice In Chains a vândut la nivel mondial peste 30 de milioane de discuri si a primit opt nominalizari la premiile Grammy. În 1993 a câștigat premiul MTV Video Music Awards pentru videoclipul "Would?".

Tracklist "The Devil Put Dinosaurs Here"

The Devil Put Dinosaurs Here

 1. Voices
 2. Low Ceiling
 3. Stone
 4. The Devil Put Dinosaurs Here
 5. Hollow
 6. Lab Monkey
 7. Hung On A Hook
 8. Pretty Done
 9. Breath On A Window
 10. Choke
 11. Phantom Limb

Citește mai multe despre Alice in Chains
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry a lansat "Roar" - VIDEOCLIP

Katy Perry a dezvăluit videoclipul piesei "Roar", primul single extras de pe noul album "Prism". Clipul a fost regizat de...

Închide