Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Alexandra Stan face primele declarații după incidentul cu Marcel Prodan

Alexandra Stan a decis să pună capăt știrilor false și zvonurilor apărute în presă de la incidentul cu Marcel Prodan. Prin intermediul unei scrisori deschide, artista vorbește despre dosarul penal, presupusele concerte și planurile de viitor.
Alexandra Stan

Alexandra Stan

În urmă cu trei luni Alexandra Stan a ieșit la televizor și a declarat că a fost agresată de impresarul său Marcel Prodan. Aceasta a povestit pe larg incidentul și a mai dat declarații în timp ce se afla în spital pentru analize și investigații. Apoi, cântăreața nu a mai făcut nici o declarație, însă în presă nu au încetat să apară știri despre ea. Au existat zvonuri potrivit cărora Alexandra Stan trebuia să cânte la anumite evenimente și nu și-a onorat contractul. Altele au spus ca aceasta l-ar fi iertat pe Marcel Prodan și ar fi renunțat la dosarul intentat împotriva sa. De asemenea au început să apară pe Facebook, diverse pagini care susțineau că sunt pagina oficială a artistei și postează în numele său. Pentru a pune capăt tuturor lucrurilor neadevărate Alexandra Stan a decis să lanseze o scrisoare deschisă în care vorbește despre fiecare subiect în parte. În același timp, aceasta precizează că s-a implicat într-o campanie socială și că a pregătit o serie de surprize, despre care vom afla în curând.

Dragi prieteni și iubitori de muzică,

Vă trimit aceste rînduri după o tăcere cam lungă, dar extrem de necesară într-o perioadă dificilă pentru mine. Mulțimea de știri neadevărate, de informații calomnioase precum și zvonurile vehiculate în unele publicații mă obligă să spun stop și să vă trimit aceste clarificări. Începând de astăzi, am decis să vorbesc în numele meu și să vă anunț lucrurile importante care ar putea să vă intereseze.

Primul și cel mai important este că incidentul pe care îl cunoașteți se află în cercetarea organelor de anchetă. Dumnezeu iartă, eu am depus o plîngere penală. Şi nu am de gînd să o retrag, indiferent ce va susține Marcel Prodan. Ştirile care au vehiculat altceva țin de greșeli de documentare sau chiar de o încercare de a minimaliza gravitatea faptei.

Doresc foarte mult să clarific și alte cîteva lucruri care mă privesc. Începînd din luna iunie, nu am confirmat participarea mea la nici un eveniment muzical. Nu aveam cum și nici nu m-am gîndit la așa ceva. Multe articole au vehiculat participarea mea la anumite concerte. Cine să angajeze asemenea participări și cine să mă reprezinte cîtă vreme relația mea cu fostul meu manager a devenit dosar de cercetare a organelor în drept? Pe unele site-uri și rețele de socializare se fac tot felul de declarații în numele meu. Vă asigur că nu sunt ale mele. De altfel, eu nu am o pagină de Facebook pe care să postez ultimele noutăți. Şi nici nu fac afirmații calomnioase pe seama nimănui, indiferent că este vorba de spațiul virtual, de ziare și de reviste, din țară sau din străinătate. De aceea, atunci cînd aveți nevoie de o noutate sau de o clarificare, vă rog să mă contactați. În momentul în care voi avea un ofițer de presă, un manager, un grup care să mă ajute în comunicarea cu voi, veți afla cu siguranță numele acestor persoane. Dar tot de la mine!

Incidentul cunoscut și perioada grea care a urmat m-au pus serios pe gînduri. Care este datoria mea, ce fac mai departe și cum acționez? La aceste întrebări am răspuns într-un singur fel. Este mai bine să previi decît să te aperi sau să ataci. Acest adevăr m-a determinat să mă implic și într-o campanie socială. Mă aflu pe finalul pregătirii materialelor de comunicare și în scurt timp vă voi invita să vă ofer mult mai multe detalii extrem de interesante.

Vă mulțumesc mult și le mulțumesc în mod special celor care m-au susținut de departe și au avut încredere în mine.

Cu drag,

Alexandra Stan

Citește mai multe despre Alexandra Stan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cage The Elephant a lansat "Come A Little Closer" - VIDEO

Cei de la Cage The Elephant au lansat videoclipul "Come A Little Closer". Acesta este primul single extras de pe...

Închide