Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Album Queen cu vocea lui Freddie Mercury, un nou proiect în lucru

Brian May a declarat recent într-un interviu că se gândește să lanseze un nou album Queen, care să cuprindă piese nelansate ale trupei din perioada în care Freddie Mercury era încă în viață. Mărturisirea vine la puțin timp de la anunțul privind promovarea a trei melodii de-ale lui Freddie, interpretate în duet cu Michael Jackson.
Queen

Queen

Chitaristul Queen, Brian May, vrea să lanseze un nou album care să includă piese nedezvăluite publicului și înregistrate cu vocea lui Freddie Mercury. Conform declarațiilor acestuia, în ultima vreme s-a strâns suficient material pentru a produce un astfel de disc.

"Am crezut că am epuizat toate compozițiile nelansate din arhivă, dar de atunci o mulțime de demo-uri de care uitaserăm au fost aduse în atenția noastră de către diverse surse, și vorbesc aici inclusiv de duetul lui Freddie cu Michael Jackson. Așa se face că în urmă cu câteva săptămâni ne-am gândit: <<Poate că nu ar trebui să lucrăm doar pe bucățele. Nu ar fi mai bine să ne gândim la un album? Nu e mult până acolo>>", a declarat Brian May într-un interviu acordat iHeart Radio cu ocazia evenimentului  Freddie For A Day.

În arhivele Queen sunt incluse duete cu David BowieAndy Gibb și Rod Stewart, ce ar putea apărea pe acest nou album al formației. Până la stabilirea unui tracklist însă, publicul se poate delecta cu trei melodii interpretate în duet de Michael Jackson și Freddie Mercury. "There Must Be More to Life Than This", "State of Shock" și "Victory" vor fi lansate oficial în septembrie. Piesele au fost înregistrate în urmă cu treizeci de ani, în 1983, în studioul lui Jackson din Encino, California, în perioada în care Queen se afla în turneu în SUA. Mai multe detalii despre aceste piese puteți afla dintr-un articol anterior.

Queen este una dintre cele mai iubite formații rock din industria muzicală. Formată în 1970, trupa a vândut de-a lungul anilor în jur de 300 de milioane de albume. În 2001, Queen a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Queen - "We Are The Champions" (Live At Wembley '86)

Citește mai multe despre Freddie MercuryQueen
RECOMANDARE:Cumpără un disc cu QUEEN

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
White Walls, Psycho Symphony și Abigail cântă la Maximum Rock Festival

White Walls, Psycho Symphony și Abigail sunt noile trupe confirmate la Maximum Rock Festival. Ediția indoor se va desfășura în...

Închide