Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Akcent a lansat primul single în noua formulă - "Nu mă tem de ea" - AUDIO

După câteva zile după destrămarea trupei Akcent, Andrei Sînă lansează primul single în noua formulă, alături de o trupă live. Piesa se intitulează "Nu mă tem de ea" și poate fi ascultată pe InfoMusic.

Publicat

pe

Akcent - "Nu mă tem de ea"
Akcent - "Nu mă tem de ea"

Single-ul "Nu mă tem de ea" prezintă noua formulă a formației Akcent, adică: Adrian Sînă la voce, acompaniat de o trupă live. De asemenea, piesa vine și cu un nou stil muzical, navigând dinspre zona dance spre cea pop. În plus, single-ul se va bucura foarte curând de un videoclip.

Am simțit că e momentul să cânt și despre momente grele, despre cum înveți să fii un luptător și să te ridici din ele. Prietenii te trădeaza, iubirile se termină, rămâi fără bani sau fără job, sunt multe urcușuri și coborâșuri în viață și simt că trebuie să răspândesc mesajul ăsta: Nu mă tem de ea!, a declarat artistul despre noul single.

La sfârșitul săptămânii trecut, fanii grupului Akcent au avut parte de o veste mai puțin plăcută - Marius Gruia și Sorin Brotnei nu mai fac parte din componența trupei. De unde au apărut neînțelegerile dintre cei 3 nu se știe exact. În timp ce Sînă susține că motivul destrămării nu are nici o legătură cu banii, ci cu faptul că s-a simțit trădat, fostul său coleg Brotnei îl contrazice, spunând că problemele au apărut tocmai din cauza banilor.

Adrian Sînă este foarte încrezător în noua etapă a proiectului pe care l-a început în urmă cu 14 ani. Acesta promite și un spectacol live inedit pe care fanii vor avea ocazia să-l experimenteze cât de curând.

Akcent - "Nu mă tem de ea"

 

Comentează

Trending