Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

30 Seconds To Mars a lansat "End Of All Days" - LYRIC VIDEO

30 Seconds To Mars a lansat un nou lyric video. Piesa promovată se numește End Of All Days" și este extrasă de pe albumul "Love, Lust, Faith and Dreams".

Publicat

pe

30 Seconds To Mars
30 Seconds To Mars

După piesele "Up In The Air", "Conquistador", "Birth", "The Race", "Do Or Die" și "City Of Angels", extrase de pe albumul "Love, Lust, Faith and Dreams" și promovate prin clipuri pe YouTube, 30 Seconds To Mars dezvăluie un alt lyric video. Piesa ce beneficiază de o nouă poveste vizuală se numește "End Of All Days" și a fost compusă de Jared Leto.

Momentan trupa se află în turneul mondial de promovare a albumului "Love, Lust, Faith and Dreams", turneu ce a debutat în iunie 2013 și se va încheia în martie 2014. Formația va concerta în perioada următoare în America de Nord, după care va urma Europa și Australia.

În paralel, 30 Seconds To Mars lucrează și la videoclipul piesei "City Of Angels", ce se află deja în producție. Filmările s-au desfășurat pe 18 și 19 august în Los Angeles, ultimele finisări ale clipului fiind încă pe masa de lucru. Regizorul este nimeni altul decât solistul Jared Leto, cunoscut și sub pseudonimul Bartholomew Cummins. În stilul devenit deja o emblemă 30 Seconds to Mars, videoclipul va fi de fapt un scurtmetraj ce va spune povestea orașului îngerilor prin elemente simbolic alese: priveliști cu zone stâncoase, picturi murale, o referință la regele muzicii pop, Michael Jackson, și partea mai puțin frumoasă a Los Angeles-ului, oamenii străzii.

Albumul "Love, Lust, Faith and Dreams", de pe care a fost extras și noul single "End Of All Days", conține 12 piese, Jared Leto fiind implicat atât în procesul de compunere a pieselor cât și în cel de producție, colaborând de asemenea cu Steve Lillywhite (U2, The Killers, The Rolling Stones). Din perspectiva lui Leto, materialul este un nou început creativ pentru 30 Seconds to Mars.

"Albumul reprezintă mai mult decât o evoluție, este un nou început. Din punct de vedere creativ am explorat noi frontiere, rezultatul fiind unul neașteptat și totodată inspirațional."

Thirty Seconds To Mars - "End Of All Days" (Lyric Video)

Trending