Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO Victor SocaciuVictor Socaciu e internat cu COVID-19; Starea muzicianului este gravă

Zâmbetele Fără Zahăr sunt dedicate lui Smiley în piesa "Smile" - AUDIO

Fără Zahăr continuă seria pamfletelor cu care ne-au obișnuit, cel mai recent single având zâmbetele dedicate lui Smiley. Cu un refren în limba engleză și strofe în graiul moldovenesc specific trupei, Bobi, Bobo, George și Alex dau nas unei parodii ce-l au ca "izvor de inspirație" pe cel mai tânăr jurat de la "Vocea României". Noul single se numește "Smile" și vine la doar câteva zile de la piesa "The MF Song", lansată în colaborare cu Țapinarii.
Fără Zahăr

Fără Zahăr

"Dacă n-ați trecut pe la net ieri, aflați că am scos o piesă nouă. După The MF Song, e a doua piesă Fără Zahăr cu refren în engleză. Ne-am cosmopolit, shit", au anunțat băieții de la Fără Zahăr pe pagina oficială de Facebook a trupei.

"Un surâs în plină vară", așa descriu cei de la Fără Zahăr noul lor single. Versurile ironice fac referire la Smiley, subliniind cu subtilitate prezența constantă a acestuia pe canalele media. "Everywhere I look I see your smile /Everywhere I turn I see your smile", cântă Bobo pe refrenul piesei "Smile", în strofe fiind amintite aparițiile acestuia la "Vocea României", "Românii au talent" și în spoturile publicitare de la Cosmote.

Parodia a ajuns și la urechile fanilor lui Smiley, piesa băieților de la Fără Zahăr fiind postată și pe Fan Club-ul oficial de pe Facebook.

"Haha.. Mulțumesc băieți! Super :))", mesajul fiind urmat de îndemnul "Share merită! ;)".

De muzică, versuri, voci, chitare și bas s-a ocupat Bobo Burlăcianu, de tobe Alex Neagu, mixaj Vladimir Ivanov, piesa fiind înregistrată la Studioul de bază Iași.

Fără Zahăr - "Smile" (Official Single)

Fără Zahăr cântă din 2001, formația abordând mai multe genuri muzicale, pe versuri comice, de satiră socială, cu teme inspirate din viața satului și nu numai. Recent Bobo Burlăcianu și Alex Neagu au format o nouă trupă, The Brad Pits, care activează în paralel cu Fără Zahăr. Noua formație abordează rock-ul alternativ şi indie, cu piese serioase, respectiv "de dragoste împuşcată în picior", melodiile având exclusiv versuri în engleză. Lansarea proiectului a avut loc pe 1 februarie 2013, într-un concert live la Teatru Fix din Iaşi. Pentru mai multe detalii despre The Brad Pits puteți citi un articol anterior.

Citește mai multe despre Fără Zahăr
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dream Theater a lansat o noua piesă, "The Enemy Inside" - AUDIO

Formația americană Dream Theater va lansa cel de-al 12-lea album de studio, intitulat "Dream Theater", pe 24 septembrie prin intermediul...

Închide