Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Vocea lui Michael Jackson se va auzi pe muzica lui Timbaland - VIDEO

Producătorul american Timbaland pregătește cel mai mare proiect din cariera sa. Acesta va produce piese pe care se va putea auzi vocea lui Michael Jackson. Ideea proiectului îi aparține directorului Epic Records, L.A. Reid.

Timbaland a produs în ultimii ani hituri după hituri, colaborând cu artiști precum Justin Timberlake, Aaliyah, Missy Elliott, Nelly Furtado, OneRepublic, Jay-Z. Recent producătorul american a dezvăluit că cel mai mare proiect al său va fi făcut public în perioada următoare. Timbaland a primit oferta de a produce piese care să includă vocea lui Michael Jackson, propunerea venind din partea directorului Epic Records, L.A. Reid.

"L.A. Reid a venit la mine acasă și mi-a spus <<Am un proiect mare pe care vreau să-l pun pe roate>>. Pentru ca altceva să fie mai mare de atât ar trebui ca proiectul să includă doi regi (referire la regele pop, Michael Jackson)", a mărturist Timbaland, adăugând: "Acum veți putea auzi muzica mea și vocea lui Michael Jackson".

Producătorul a dezvăluit, de asemenea, și numele primului single ce va fi lansat. Conform acestuia, piesa "Chicago" va fi prima din seria proiectului Michael Jackson și va fi promovată cu multă atenție la momentul potrivit.

Timbaland vorbește despre proiectul Michael Jackson

Ideea de a folosi vocea lui Michael Jackson pentru a produce hituri nu este tocmai una nouă. Recent chiar, piesa "Slave To The Rhythm" a făcut furori pe internet. Compusă de regele muzicii pop în 1988, melodia nu a fost lansată niciodată oficial, deși pe internet o primă variantă a single-ului a apărut în 2010. Ultima versiune a piesei include fragmente de versuri interpretate de Justin Bieber, sound-ul fiind acum mai puțin pop și mai mult electro-dance.

Despre noua variantă "Slave To The Rhythm" nu se cunosc foarte multe detalii. Singurele informații furnizate sunt mesajele postate de Justin Bieber pe canalul său de Twitter, în care anunță că se pregătește ceva interesant. Pentru mai multe detalii despre acest subiect puteți citi un articol anterior.

Citește mai multe despre Michael Jackson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Miley Cyrus promovează albumul "Bangerz". Single nou, "Wrecking Ball" - AUDIO

Pe fondul criticilor și discuțiilor aprinse privind prestația sa de la MTV VMA, Miley Cyrus promovează albumul "Bangerz". Cel de-al...

Închide