Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Vlad Craioveanu va fi noul DJ din cadrul matinalului de la Radio 21

Vlad Craioveanu revine în postura de DJ în cadrul unei emisiuni radiofonice de dimineaţă. Astfel, cunoscutul om de media va prezenta matinalul intitulat "4D Dimineaţă" la postul Radio 21 alături de Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando.
Vlad Craioveanu

Vlad Craioveanu (foto: www.theindustry.ro)

După ce a realizat o emisiune de seară la Radio 21, Vlad Craioveanu va începe noul format alături de cei trei colegi începând cu 26 august, în intervalul orar 6.30 – 10.00, de luni până vineri. Această producţie radiofonică se anunţă plină de bună dispoziţie

De asemenea, DJ-ul va fi gazda unui show de televiziune la postul Kanal D din data de 5 septembrie la o emisiune cu farse intitulată "Faci faţă, faci bani", unde partener de emisiune îi va fi Andrei Dan Coman.

Întoarcerea realizatorului în mass-media vine după o perioadă de vacanţă şi la o distanţă de câteva luni din momentul demisiei din cadrul postului Radio Guerrilla după opt ani de activitate.

Ascultă mai jos un fragment din emisiunea "Hai să ne-nţelegem cu Vlad Craioveanu", unde acesta a recitat o poezie scrisă de Nichita Stănescu unei ascultătoare:

Vlad Craioveanu - Sufletul metalic al oraşului @ Radio 21

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 23 - 25 august 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda...

Închide