Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Vlad Craioveanu va fi noul DJ din cadrul matinalului de la Radio 21

Vlad Craioveanu revine în postura de DJ în cadrul unei emisiuni radiofonice de dimineaţă. Astfel, cunoscutul om de media va prezenta matinalul intitulat "4D Dimineaţă" la postul Radio 21 alături de Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando.
Vlad Craioveanu

Vlad Craioveanu (foto: www.theindustry.ro)

După ce a realizat o emisiune de seară la Radio 21, Vlad Craioveanu va începe noul format alături de cei trei colegi începând cu 26 august, în intervalul orar 6.30 – 10.00, de luni până vineri. Această producţie radiofonică se anunţă plină de bună dispoziţie

De asemenea, DJ-ul va fi gazda unui show de televiziune la postul Kanal D din data de 5 septembrie la o emisiune cu farse intitulată "Faci faţă, faci bani", unde partener de emisiune îi va fi Andrei Dan Coman.

Întoarcerea realizatorului în mass-media vine după o perioadă de vacanţă şi la o distanţă de câteva luni din momentul demisiei din cadrul postului Radio Guerrilla după opt ani de activitate.

Ascultă mai jos un fragment din emisiunea "Hai să ne-nţelegem cu Vlad Craioveanu", unde acesta a recitat o poezie scrisă de Nichita Stănescu unei ascultătoare:

Vlad Craioveanu - Sufletul metalic al oraşului @ Radio 21

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 23 - 25 august 2013 - GHID

Fiecare weekend aduce cu sine porția meritată de relaxare și distracție. Pentru a ști exact cum să îți organizezi agenda...

Închide