Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vlad Craioveanu va fi noul DJ din cadrul matinalului de la Radio 21

Vlad Craioveanu revine în postura de DJ în cadrul unei emisiuni radiofonice de dimineaţă. Astfel, cunoscutul om de media va prezenta matinalul intitulat "4D Dimineaţă" la postul Radio 21 alături de Manuel Dinculescu, DJ Andi și Orlando.

Publicat

pe

Vlad Craioveanu
Vlad Craioveanu │ FOTO: www.theindustry.ro

După ce a realizat o emisiune de seară la Radio 21, Vlad Craioveanu va începe noul format alături de cei trei colegi începând cu 26 august, în intervalul orar 6.30 – 10.00, de luni până vineri. Această producţie radiofonică se anunţă plină de bună dispoziţie

De asemenea, DJ-ul va fi gazda unui show de televiziune la postul Kanal D din data de 5 septembrie la o emisiune cu farse intitulată "Faci faţă, faci bani", unde partener de emisiune îi va fi Andrei Dan Coman.

Întoarcerea realizatorului în mass-media vine după o perioadă de vacanţă şi la o distanţă de câteva luni din momentul demisiei din cadrul postului Radio Guerrilla după opt ani de activitate.

Ascultă mai jos un fragment din emisiunea "Hai să ne-nţelegem cu Vlad Craioveanu", unde acesta a recitat o poezie scrisă de Nichita Stănescu unei ascultătoare:

Vlad Craioveanu - Sufletul metalic al oraşului @ Radio 21

Comentează

Trending