Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Viața solistului de la The Calling a fost salvată de fiul său nenăscut

Alex Band, solistul formației americane The Calling a fost răpit, jefuit și bătut la sfârșitul săptămânii trecute. Artistul susține că a scăpat cu viață datorită faptului că va deveni tată.

Publicat

pe

Alex Band (The Calling) a fost răpit, jefuit și batut.
Alex Band (The Calling) a fost răpit, jefuit și batut.

Trupa The Calling a devenit cunoscută în anul 2000 datorită hitului "Wherever You Will Go". Recent, solistul Alex Band a refăcut grupul cu membrii noi și a început să susțină o serie de concerte. La sfârșitul săptămânii trecute, formația s-a aflat în Michigan. La scurt timp după cântare, vocalul a fost răpit, jefuit și bătut de un grup de bărbați. Aceștia i-au luat artistului toate actele, cărțile de credit, telefonul și 1.200 de dolari în numerar. În urma incidentului, tânărul a pierdut un dinte, a suferit o fractură de os la coloană și o contuzie la bărbie, pentru care au fost necesare 15 cusături.

Alex Band a povestit că agresorii l-au luat cu forța și l-au băgat într-o dubiță, unde au început să-l lovească și să-i ceară bani. La un moment dat unul dintre ei i-a pus pistolul la tâmplă. Aflat în stare de șoc, Band l-a rugat să nu-l omoare pentru că o să devină tată. În acel moment, agresorii au spus că nu omoară un tată și l-au aruncat la marginea drumului. Alex Band a fost găsit acoperit de sânge chiar de către managerul său care l-a dus imediat la spitalul local. De asemenea, managerul a sunat la 911 pentru a anunța incidentul.

A fost îngrozitor să mă simt neajutorat. Niciodată nu m-am bătut. Niciodată nu am fost lovit. Poate sună ridicol, dar este adevărul.

Mi-a pus pistolul la tâmplă și m-a ținut în dreptul ușii, moment în care am spus - Abia am aflat în urmă cu câteva săptămâni că o să devin tată. Nu trebuie să ajungi să mă omori și să lași un copil fără tată - Atunci, unul dintre ei a zis - Este ziua ta norocoasă. M-au aruncat din mașină și au plecat, a declarat Alex Band pentru ABC News.

The Calling - "Wherever You Will Go"

Comentează

Trending